GadgetSmartphone

Samsung, parteneriate pentru furnizare de conținut odată cu lansarea GALAXY S4

Samsung anunță disponibilitatea unei ediții exclusive pentru GALAXY S4 a jocului Need For Speed ™Most Wanted de la EA și a altor parteneriate importante cu Michelin, Goodbeans și Random House Mondadori.

Samsung anunță că pentru noul smartphone Samsung GALAXY S4 a fost dezvoltată o ediție specială a jocului “Need for Speed Most Wanted”, unul dintre cele mai bine vândute jocuri la nivel internațional. Compania Electronic Arts (EA), creatoarea jocului, a realizat o versiune optimizată pentru dispozitivele Samsung care va include elemente de brand și va fi disponibilă pentru descărcare pe Samsung Games.

Unul dintre angajamentele pe care Samsung și le-a asumat la nivel de companie este de a oferi consumatorilor săi cea mai bună experiență de utilizare, iar dezvoltarea și oferirea de conținut bogat este un alt aspect care stă la baza viziunii noastre. Suntem încântați să putem oferi o versiune special dezvoltată pentru Samsung a unuia dintre cele mai bine cotate jocuri video la nivel internațional, dezvoltat de către unul dintre cei mai importanți producători de jocuri video din lume. Pe lângă acest lucru, am încheiat și alte parteneriate cu furnizori importanți de conținut prin intermediul cărora să ne respectăm promisiunea de a deschide o lume de noi posibilități pentru consumatorii noștri”

Lee Epting, Vicepreședinte al Media Solution Center pentru Europa în cadrul Samsung Electronics Europa.

Glenn Roland, Vicepreședinte al diviziei New Platforms și OEM în cadrul EA a declarat: “Parteneriatul încheiat pentru dezvoltarea unei versiuni speciale de joc pentru GALAXY S4 de la Samsung va aduce la îndemâna pasionaților de jocuri o experiență de joc de neegalat. Pe lângă această versiune a “Need for Speed Most Wanted” compania EA a realizat pentru Samsung și optimizări ale altor versiuni de jocuri”.

Ca parte a acestui parteneriat, Samsung și EA oferă primilor 100.000 de clienți GALAXY S4 din Europa posibilitatea de a descărca aplicația gratuit, prin intermediul Samsung Hub.

Parteneriatul încheiat cu EA este unul dintr-o serie de acorduri care au fost stabilite cu mai mulți furnizori importanți de conținut în vederea livrării de conținut bogat și de calitate prin intermediul Samsung Hub, cu ocazia lansării Samsung GALAXY S4 în întreaga Europă.

Aceste colaborări sunt concentrate pe oferirea de jocuri (prin parteneriate stabilite între Samsung și companii precum Gameloft sau Glu), cărți, conținut pentru copii sau pentru pasionații de gastronomie și demonstrează respectarea angajamentului asumat de Samsung de a oferi o gamă cât mai variată de conținut de înaltă calitate pentru consumatorii din întreaga Europă.

Ediția jocului “Need for Speed Most Wanted” dezvoltată special pentru Samsung este disponibilă și pe Samsung GALAXY Note II.

Michelin

Samsung anunța și disponibilitatea aplicației “Michelin Trafic” care oferă utilizatorilor acces în timp real la informații despre trafic în 11 țări din Europa și o gamă foarte detaliată de date, inclusiv referitoare la traficul din marile orașe și la situația existentă pe majoritatea autostrăzilor. Parteneriatul include, de asemenea, disponibilitatea aplicației ” Michelin Restaurants” care permite consumatorilor să localizeze un restaurant din  Franța și Germania cu ajutorul unor opțiuni de căutare realizate pe baza mai multor criterii, precum selectarea unui restaurant Michelin. De asemenea, aplicația  “Michelin Restaurants” permite utilizatorilor să încarce fotografii realizate în timpul vizitelor lor în respectivele locuri și chiar să-și scrie propriile opinii despre mâncare. Parteneriatul dintre Michelin și platforma de aplicații Samsung va continua în vară cu lansarea “Michelin Travel”, o aplicație care oferă consumatorilor recomandări realizate pentru aproximativ 30.000 de atracții turistice din întreaga Europă.

Goodbeans

Smartphone-urile reprezintă acum cel mai bun canal de divertisment adresat tinerilor părinți datorită conținutului bogat special dedicat familiilor. Acesta este disponibil pe Samsung Apps și este furnizat de către dezvoltatori de aplicații precum Goodbeans, care oferă  versiuni realizate exclusiv pentru Samsung Hub ale “Nighty Night” (disponibilă în 8 limbi – italiană, spaniolă, germană, engleză, franceză, rusă, portugheză și olandeză) sau ale “Little Fox Music Box” (disponibilă în limbile engleză și germană). Ecranul performant al GALAXY S4 este special creat pentru a oferi cea mai bună experiență de divertisment în timpul vizionării acestor aplicații deosebite, care se bucură deja de o popularitate foarte mare în rândul utilizatorilor, unele dintre acestea înregistrând și peste trei milioane de fani din întreaga lume.

Random House Mondadori

Pentru a completa gama existentă de cărți în limba spaniolă, Samsung a încheiat un parteneriat cu Random House Mondadori pentru suplimentarea listei cu 3.400 de titluri. Printre noutățile oferite pasionaților de lectură se numără lucrări scrise de cei mai bine cotați autori la nivel internațional, precum: Ken Follett, E.L. James, Stephen King sau autori din America Latină ori spanioli precum Isabel Allende, Gabriel García Márquez, Jorge Luis Borges și Ildefonso Falcones.

Sursa foto: blog.gsmarena.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button