GadgetTrends

Cum să dai o nouă viață fotografiilor vechi

perfection-v550-photo-hi-res01Epson lansează noul scaner foto care permite utilizatorilor să scaneze şi să încarce fotografii direct pe site-uri de socializare, pe site-uri web de partajare a fotografiilor, precum şi pe alte servicii de stocare de tip cloud. Echipat cu tehnologia Digital ICE®, care elimină praful şi zgârieturile de pe filmele deteriorate, Perfection V550 Photo este scanerul foto ideal pentru fotografii entuziaşti, care vor să îşi extindă colecţia de fotografii digitale.

Cu o rezoluţie de 6.400dpi, o densitate optică de 3,4 Dmax şi o unitate încorporată pentru medii transparente, acest Epson Perfection V550 Photo poate scana cu uşurinţă o gamă largă de medii de imprimare – de la fotografii standard, ziare şi afişe A2 la filme, diapozitive montate şi filme în format mediu – obţinând rezultate rapide, de calitate superioară.

„Echipat cu numeroase tehnologii şi aplicaţii software pentru a repara şi restaura fotografiile originale, acest scaner foto de calitate superioară este ideal pentru cei care au amintiri vechi pe care vor să le readucă la viaţă. Datorită tehnologiei Epson ReadyScan cu LED-uri, Perfection V550 Photo se poate utiliza la doar câteva secunde după pornire, fără să fie  necesar ca utilizatorii să aştepte să se încălzească dispozitivul”, a declarat Lee Withers, manager de produs la Epson Europe.

Aplicaţia Epson Easy Photo Scan permite utilizatorilor să partajeze mult mai uşor fotografiile cu prietenii şi familia, prin încărcarea imaginilor scanate direct pe site-uri de socializare şi de partajare de fotografii, cum ar fi Facebook sau Picasa. În acelaşi timp, tehnologia Digital ICE elimină automat praful, imperfecţiunile, zgârieturile şi amprentele de pe filmul scanat, fără să fie nevoie de retuşare manuală.

Perfection V550 Photo va fi disponibil începând cu luna septembrie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button