GadgetPC & Laptop

Cum îți poți asorta accesoriile de pe birou inclusiv la monitor: AOC lansează modelul e2461Fwh

image003De acum, îți poți asorta accesoriile de pe birou inclusiv la monitor! AOC lansează modelul e2461Fwh, care iese în evidență prin suportul elegant, de culoare vișinie, care aduce un plus de stil spațiului de lucru. Design-ul său este pus în valoare și de rama ultra subțire, ce îi conferă un aspect boarderless și îl face ideal pentru set-up-urile unde sunt necesare mai multe monitoare lipite unul de celălalt. Însă AOC e2461Fwh nu este doar o „față frumoasă”, oferind în același timp performanțe remarcabile: ecranul FULL HD de 23,6” are un timp de răspuns de numai 2 milisecunde, pentru imagini clare și fluide chiar și în timpul celor mai intense sesiuni de gaming.

AOC prezintă un nou monitor LED Full HD special creat pentru gaming și divertisment: e2461Fwh. Modelul de 23,6” încorporează un panou TN cu un timp de răspuns al pixelilor de numai 2 milisecunde. Monitorul, parte din gama Style, are un design elegant, pus în valoare de către rama ultra subțire și suportul de culoare vișinie.

Special creat pentru divertisment

Cu o luminozitate de 250 cd/m² și o rată de contrast static de 1 000:1 (contrast dinamic de 50 000 000:1), monitorul din gama Style oferă imagini de înaltă fidelitate pe ecranul wide de 23,6”. Timpul de răspuns ultra rapid, de 2 milisecunde, se traduce prin imagini clare și mișcări fluide chiar și în cazul scenelor intense de acțiune. Modelul Full HD poate reda atât semnal analog, cât și digital, precum și cele mai recente filme și jocuri prin VGA sau HDMI compatibil HDCP. Semnalul audio poate fi redat prin intermediul difuzoarelor integrate.

Design inteligent

Monitorul e2461Fwh iese în evidență prin design-ul minimalist, cu un look boarderless, datorat ramei ultra subțiri, de numai 13mm. Perfect integrat în orice spațiu de lucru modern, modelul are un ecran slim, susținut de un suport de culoare vișinie. Pentru a se adapta perfect nevoilor de utilizare, ecranul poate fi ajustat pe verticală, poate fi detașat din suport, pentru a fi așezat direct pe birou asemenea unei rame de mari dimensiuni, sau poate fi agățat pe perete, prin intermediul suportului VESA de 75mm.

Prieteos cu mediul

AOC e2461Fwh este echipat cu o serie de soluții software inteligente, special create pentru a minimiza impactul asupra mediului. Programele Eco Mode și e-Saver contribuie la scăderea cosumului de energie electrică, prin adaptarea intensității iluminării LED la lumina ambientală. Cea mai recentă tehnologie de panouri LED oferă o luminozitate optimă, alături de un consum de energie semnificativ redus, de numai 17,3 Watti în timpul operării standard.

În același timp, monitorul include o serie de funcții pentru productivitate sporită. i-Menu oferă acces facil la setări, ce pot fi schimbate doar cu ajutorul mouse-ului, în timp ce software-ul Screen+ împarte ecranul de 23,6” în patru zone independente, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri. AOC e2461Fwh va fi disponibil pentru un preț de 749 de lei.

AOC este unul dintre brandurile de top de pe piaţa monitoarelor, care s-a remarcat prin conceptelele noi, creative și neobișnuite din industrie. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, design-ul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate în produse, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. Gama largă de display-uri pentru computere a fost distinsă cu aproape 200 de premii și review-uri de excepție în Europa în anul 2012. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de unităţi LCD din lume.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button