BusinessCompaniiStartup

Ai stofă de antreprenor? Vino să afli la Enterprise You!

Enterprise YouVrei să devii antreprenor dar nu ştii exact de unde să începi? Akcees te ajută să descoperi antreprenorul din tine la Enterprise You, un program de training pan-european dezvoltat alături de EU Enterprise Partnership. Evenimentul va avea loc în perioada 25 – 26 aprilie, iar costul programului este de 150 RON şi include sesiunile de training şi materialele de curs, mentorat gratuit şi acces la comunitatea internaţională. Dacă eşti student, membru al Akcees sau al organizaţiilor partenere beneficiezi de o reducere de 50 RON.

de Oana Coşman

La Enterprise You vei acumula competenţe cheie pentru dezvoltarea ta profesională, vei înţelege cum să îţi pui în valoare abilităţile şi cum poţi deveni antreprenor. Echipa Akcees a pregătit un program de training cu abordare interactivă care acoperă 11 module diferite.

În cele două zile ale evenimentului vei învăţa mai multe despre branding personal, leadership, comunicare şi creativitate şi vei pune în practică aceste concepte pentru a genera idei de afaceri. În plus, vei descoperi cum poţi dezvolta şi finanţa aceste idei, dar şi cum să le prezinţi în faţa investitorilor. Sesiunea de training va fi susţinută de Irina Scarlat, Co-Fondator al Akcees şi trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în domeniu.

La finalul programului vei deveni membru al unei comunităţi internaţionale de tineri pasionaţi de antreprenoriat şi vei avea acces la mentori şi experţi, dar şi la resurse de învăţare şi evenimente relevante.

Dacă vrei să înveţi lucruri noi şi să afli cum poţi pune bazele propriei afaceri, vino la Enterprise You şi descoperă antreprenorul din tine! Aplicaţiile se pot face la http://akcees.com/workshop!

Enterprise You este un concept EU Enterprise Partnership organizat în România de Akcees cu sprijinul Romanian American Foundation.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button