GadgetSmartphoneTrends

ZTE va lansa Grand Memo II LTE si un nou smartphone cu Firefox OS la MWC 2014

zteProducatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE a anuntat ca va lansa in acest an o gama de produse inovatoare si smartphone-uri cu o performanta exceptionala inca din cadrul targului de tehnologie CES, ce a avut loc la inceputul lunii ianurie inLas Vegas.

Pentru Mobile World Congress, care va incepe saptamana viitoare la Barcelona, ZTE a anuntat lansarea device-ului  ultra subtire Grand Memo II LTE cu un ecran de 6 inci, succesorul Grand Memo, un device care va suporta LTE.

Daca ne uitam la actualul Grand Memo, acesta are un ecran HD de 5,7 inci si 720p, un procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core, 2 GB de RAM si o camera foto de 13MP.  Nu se stie ce va mai aduce in plus noul device, in afara de faptul ca ecranul castiga un upgrade al dimensiunii si ca va fi mult mai subtire.

Totodata, oficialii companiei au precizat faptul ca vor avea la targul de la \barcelona si un smartphone Firefox OS 1.3. In afara de numele sub care va fi cunoscut, ZTE Open C, oficialii firmei nu au facut alte precizari privind acest device. Primul telefon ZTE Open, totodata si primul smartphone cu sistem de operare Firefox, a fost scos pe piata in momentul lansarii la doar 79,99 de dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button