GadgetTrends

Noile modele de multifuncţionale Canon, perfecte pentru grupuri de lucru mici şi mijlocii

imageRUNNER 2202Canon Europe, una dintre cele mai mari companii de pe segmentul de soluţii de imagistică, anunţă lansarea a două modele compacte de multifuncţionale A3, ușor de folosit, din gama imageRUNNER A3: imageRUNNER 2202 şi imageRUNNER 2202N.

Cele două dispozitive îmbină funcţi0nalităţi intuitive de imprimare, copiere, scanare şi permit administrarea facilă a fluxului de documente din mediile de lucru IMM cu minimul de cheltuieli.

Parte din angajamentul pentru eficienţă al companiei Canon pentru piaţa din România, gama imageRUNNER 2202 oferă un pachet de start cu driver-e de funcţionare, meniuri, ghiduri de utilizator şi noul software de scanare MF Toolbox, toate în limba română.

Operaţiuni ușor de pus în practică

Cele două modele Canon, imageRUNNER 2202 şi imageRUNNER 2202N sunt special concepute cu provocarea de a fi uşor de folosit, imprimantele adresând în mod direct chestiuni de eficienţă a productivităţii, controlul costurilor, securitate şi integrarea aparatelor în cadrul echipelor şi al spaţiilor de lucru. Pentru ca instalarea să fie rapidă, este pus la dispoziţie un ghid simplu, accesibil pe ecranul de 5 linii LCD, care ghidează utilizatorul pas cu pas în procesul de instalare.

Un buton cu opțiuni favorite facilitează accesul rapid la comenzi de lucru des folosite, scanare şi copiere, iar aplicaţia de desktop MF Toolbox oferă utilizatorilor abilitatea de a scana, stoca şi distribui cu uşurinţă documente. Software-ul intuitiv permite executarea cu doar câteva click-uri a tuturor sarcinilor zilnice de scanare prin salvarea imaginilor în format PDF, ataşarea lor la e-mail sau direcționarea către o aplicaţie specifică.

Design economic din punct de vedere al spațiului ocupat

imageRUNNER 2202 este conceput pentru necesităţile grupurilor mici de lucru, acesta oferă IMM-urilor o metodă accesibilă financiar de a produce imprimări de înaltă calitate, copiere şi scanare, design-ul compact şi economic este potrivit spaţiilor de lucru restrânse, aparatul poate fi plasat pe un birou sau poate funcţiona de sine-stătător, pe un piedestal opţional.

imageRUNNER 2202NImprimare eficientă din punctul de vedere al costurilor şi al consumului de energie Eficienţa energetică este unul dintre scopurile acestei game de imprimante, ambele modele având punctaje de lider în evaluările TEC, cu un consum sub 2 waţi în modul Sleep (Hibernare). Tehnologia unităților de fixare Canon permite imprimantelor o activare rapidă în momentul repornirii aplicaţiilor. Mulţumită unui toner de capacitate mare şi a tehnologiei de construcţie a unității de imagine, documentele alb-negru sunt imprimate la calitate înaltă și în timpi record.

Francis Thornholl, UK Product Marketing Manager Canon Europa, declară: “Cele mai recente imprimante imageRUNNER sunt adresate principalelor necesităţi de gestionare a operaţiunilor de imprimare din cadrul grupurilor mici spre medii de lucru, oferă funcţionalităţi de copiere, scanare şi partajare a documentelor, sunt orientate către eficientizarea costurilor de producţie, la costuri accesibile de achiziţie. Cererea pentru aparate alb-negru eficiente rămâne semnificativă”.

Ambele modele funcţionează cu viteză de imprimare, scanare şi copiere de 22 pagini-pe-minut. Modelul imageRUNNER 2202N este pregătit pentru lucrul în reţea şi oferă disponibilitatea ataşării unei casete suplimentare de hârtie, unitate duplex sau alimentator automat pentru originale. Modelul imageRUNNER 2202 oferă posibilitatea copierii, imprimării și scanării de documente de pe memorie USB şi include un toner în pachetul de start.

Disponibilitate

Gama imageRunner 2202 substituie gama de succes imageRUNNER 2400, noua gamă fiind disponibilă începând cu luna martie 2014.

Modelul imageRUNNER 2202 este accesibil exclusiv prin intermediul Canon Middle East, Canon Eurasia, Canon South Africa, Canon Central şi Eastern Europe, Canon Poland, Canon Czech Republic, Canon Slovakia, Canon Hungary, Canon Russia şi partenerii.

imageRunner 2202N este disponibil în Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi Rusia.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button