AccesoriiFashion

Ziua Internațională a iei la București Mall cu La Blouse Roumaine și IIANA!

IIANABucurești Mall, primul centru comercial inaugurat în România, aniversează luni, 24 iunie, Ziua internațională a Iei și a Sânzienelor printr-un eveniment special, organizat în parteneriat cu La Blouse Roumaine și IIANA.  

Ia, cunoscută și  sub denumirea „cămaşă cu altiţă”, reprezintă matricea culturală a românilor, un simbol al identității și creativității neamului românesc. Deși în ultima perioadă a fost un obiect vestimentar reinventat de către designerii internaționali sau autohtoni, ia rămâne opera a numeroase generații de femei din toate regiunile Romaniei.

Bucuresti MallBucurești Mall, primul mall al bucureștenilor, continuă asocierea cu valorile tradiționale românești. Atfel, pe data de 24 iunie, începând cu ora 19:00, centrul comercial va găzdui o prezentare de modă cu iile aflate în portofoliile La Blouse Roumaine și IIANA, precum și a tradițiilor specifice Sânzienelor, toate acestea pe muzica Mariei Tănase, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară românească. 

Evenimentul va fi completat de o sesiune de fotografii într-o zonă special amenajată și de un concurs pentru fanii cămășilor tradiționale desfășurat sub sloganul „Vino și fotografiază-te în ie”. Participanții la concurs trebuie să își actualizeze poza de profil de pe rețeaua de socializare Facebook cu fotografia realizată în photocornerul din București Mall și pot câștiga o ie de la IIANA.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button