Going OutLife&Style

MOVIEPLEX urmează trendul și digitalizează cele 11 săli din Plaza

Plaza RomaniaCinematograful MOVIEPLEX, parte a centrului comercial Plaza România, anunță digitalizarea completă a celor 11 săli de cinema pe care le gestionează. Spectatorii vor viziona filmele preferate în cele mai bune condiții de imagine și sunet, mulțumită sistemelor digitale și 3D de ultimă generație instalate în cadrul cinematografului.

Deschizător de drum în acest sens, MOVIEPLEX a adus  pentru prima oară în România în luna mai a anului 2008, tehnologia necesară proiectării filmelor în format digital (imagine și sunet de calitate superioară) și 3D. “Indiana Jones 4 – Regatul craniului de cristal” în format digital cu premiera pe 22 Mai 2008 și “Călătorie spre centrul Pământului” în format 3D cu premiera pe 5 septembrie 2008 au fost filmele ce au dat startul “erei digitale” în cinematografele din România. În prezent, toate cele 11 săli ale cinematografului au capacitatea de a proiecta filme în format digital sau 3D.

„Digitalizarea completă a cinematografelor devine un standard internațional în domeniu. Incercăm să oferim clienţilor noştri experienţe cinematografice deosebite, investind în calitatea serviciilor, fără a modifica preţurile biletelor”, au declarat reprezentanții MOVIEPLEX.

Digitalizarea ultimelor două săli din cadrul MOVIEPLEX a coincis cu upgradarea echipamentelor sălii cu numărul 8 a cinematografului, cea mai mare sală din Plaza România, cu o capacitate de 456 de locuri. Acest lucru a fost posibil cu ajutorul noilor tehnologii precum sunetul pe 4 căi, proiectorul Barco 4K cât și proiecția HFR (High Frame Rate).

Situat în Plaza Romania, București și prevăzut cu un număr de 11 săli, MOVIEPLEX deține o capacitate de peste 2500 de locuri, 30 dintre acestea fiind locuri speciale, destinate persoanelor cu dizabilități.

Echipate cu fotolii Figueras cu o lătime de 57 de cm și o distanță de 1.2 m între rânduri, sălile MOVIEPLEX oferă clienților un confort sporit. Toate sălile sunt echipate cu sisteme de sunet de ultimă generație Dolby Digital Surround Speakers și echipamente de proiecție Cinemeccanica/Barco.

Pentru clienții mai pretențiosi MOVIEPLEX pune la dispoziția acestora nivelul de confort deosebit al fotoliilor de piele dublu rabatabile cu butoane automate.

Pe langă serviciile de proiecție filme, MOVIEPLEX reprezintă și o locație ideală pentru organizarea de conferințe, lansări și prezentări de produse sau orice alt eveniment indoor de tip corporate. MOVIEPLEX dispune de sistem de sonorizare cu microfon wireless și  sistem de proiecție digitală ce pot fi puse oricând la dispoziția clientului, devenind astfel un înlocuitor de succes al convenționalelor săli de conferință oferite de hoteluri și alte clădiri de birouri.

Alături de tehnologiile oferite de Dolby Digital, Dolby 3D și XpanD, MOVIEPLEX asigură clienților o experiență deosebită cu fiecare vizită la cinema.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button