BusinessHR & Jobs

WORK FROM ASIA se implică activ în găsirea soluţiilor pentru criza personalului asiatic din România

Ultimele luni s-au dovedit a fi o reală provocare pentru piaţa muncii din România, în contextul în care multe business-uri au fost nevoite să îşi trimită în somaj tehnic angajaţii sau chiar să îi concedieze. Această situaţie este resimţită chiar şi de mulţi angajaţi asiatici aflaţi în prezent în ţară, care prin intermediul agenţiei de recrutare şi plasare a forţei de muncă WORK FROM ASIA au acum parte consiliere şi sprijin.

Aflaţi la mii de kilometri distanţă de casele lor, muncitorii asiatici veniţi să lucreze în România pentru a asigura un trai decent familiilor lăsate în urmă, se găsesc în prezent în situaţia critică de a fi într-o ţară străină, fără mijloace de a se întreţine sau găsi un nou loc de muncă. Pentru mulţi dintre ei soluţia a fost găsirea unei companii care să îi ajute atât pe partea de consiliere, cât şi cu intermedierea unui nou angajament financiar.

Aproape singura companie de profil care asigură consiliere şi mediere a contractelor sale pentru acest segment de piaţă este WORK FROM ASIA, parte integrantă a companiei ISROM GROUP, o agenţie de plasare a forţei de muncă care şi-a făcut o misiune din a sprijini muncitorii şi a de a urmări întreaga lor evoluţie pe teritoriul României, din momentul intrării lor în ţară, până la plecare.

Compania cu cea mai mare experienţă pe piaţa serviciilor de recrutare a personalului asiatic din România, care încă din 2010 a securizat şi intermediat cu succes sute de contracte de recrutare pentru aproape toate domeniile de business, WORK FROM ASIA asigură forţă de muncă din ţări precum Vietnam, Nepal, Sri Lanka, Indonezia, Pakistan, India şi Bangladesh.

WORK FROM ASIA este gata să vină în sprijinul companiilor din România cu cele mai eficiente echipe de muncitori şi să acopere nevoile existente din domenii precum: construcţii, agricultură şi zootehnie, confecţiile textile şi Horeca, pentru a menţiona doar câteva dintre acestea.

Aria de activitate a agenţiei include şi asigurarea forţei de muncă pentru segmentul industrial, unde pune la dispoziţia clienţilor săi personal din Asia pentru orice tip de fabrică, până la intermedierea serviciilor de curăţenie, ingrijire persoane vârstnice sau cu dizabilităţi. WORK FROM ASIA este o agenţie de recrutare personal asiatic care vizează şi sprijinirea sectoarelor auto, de la prin oferirea de personal pentru domeniul automotive, până la soluţionarea lipsei de personal din service-urile auto, spălătorii şi nu în ultimul rând domeniul transporturilor de mărfuri şi persoane.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button