Parenting

Wizz Air, în cursa pentru un record Guinness

Guinness, Zsolt ‘Popey” Sinka, Wizz AirWizz Air sărbătoreşte tentativa reuşită de a stabili un record mondial în parteneriat cu Zsolt ‘Popey’ Sinka, care a reusit, astăzi, un nou record la categoria “cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii”. Zsolt ‘Popey” Sinka şi-a înfipt dinţii într-o frângie de 7m lungime şi a tras una dintre cele mai noi aeronave Wizz Air A320, cântărind peste 50 de tone.

Încurajat de angajaţii Wizz Air şi de cei ai Aeroportului Budapesta şi de cele mai frumoase membre ale echipajului Wizz Air, Zsolt a reuşit să meargă cu spatele 39.2m în 52 de secunde, trâgând aeronava de 180 de locuri.

Rezultatul de record mondial a fost certificat de către Comitetul Maghiar de Recorduri şi va fi trimis către judecătorii Gusiness pentru a intra în Cartea Recordurilor Guiness.  În urma raportului oficial al Aeroportului din Budapesta, temperatura din aer a avut o valoare de 31.1C, la nivelul asfaltului fiind de 43.3C.

Sunt compleşit de rezultatul de record de astăzi şi sunt emoţionat că am reuşit să ating un nou obiectiv. Făcând echipa cu Wizz Air, o altă poveste de succes, a fost cea mai bună decizie pentru a face această zi de neuitat şi să am comanda proprie asupra unui Airbus pentru 52 de secunde, pe parcursul a aproape 40 de metri!”.

Zsolt ‘Popey” Sinka

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air, l-a felicitat pe Zsolt pentru cea mai grea aeronavă trasă cu dinţii.

Acest lucru a demonstrat că mişcările de la sol ale unei aeronave, ce consumă combustibil pot fi făcute prin puterea muşchilor. Suntem foarte fericiţi pentru această reuşită şi vom discuta despre planurile de a-l angaja pe Zsolt pentru a antrena echipajul de la sol care ne poate economisi milioane trăgând cele 44 de aeronave cu dinţii pe cele 94 de aeroporturi pe care operăm. În spiritul tarifelor accesibile, Zsolt ar putea deschide oportunitatea unei revoluţii în materie de ground handeling”.  

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button