GadgetTrends

Gadget Trends: Maurus X de la Genius

MaurusXAtunci când vine vorba despre jocuri, Genius continuă să inoveze adăugând noi caracteristici produselor pentru ca experiența jocului să fie mai cât mai reală. Este și cazul lui Maurus X, maus dedicat jocurilor FPS, ce are un înveliș special de lumină ultravioletă la butoanele superioare și porțiune de prindere cauciucată.

Maurus X dispune de un mecanism SG Core i care permite ajustarea dpi de la 100 la 4000 oferind precizie și rapiditate în a ținti. Nivelul dpi poate fi, de asemenea, reglat în 5 etape (800/ 1600/2400/3200/4000 dpi) prin ținerea apăsată a butonului și apoi scroll pentru selectare. Pentru alegerea vitezei mausul folosește o memorie integrată care se traduce printr-un timp de 1 ms. În plus, firul de 1.8 m este împletit și se termină cu un USB placat cu aur pentru a asigura o conexiune excelentă.

Întrerupătoarele OMROM au o durată de viață de 8 milioane de clickuri și o rată de răspuns care face experiența jocului la fel de reală ca a fi în joc.

Maurus X nu a uitat nici de interfața Scorpio pentru ca gamerii să poată programa butoanele macro cu comenzi printr-o singură atingere sau prin apăsarea unei taste în timpul luptei. Din Scorpio UI pot fi, de asemenea, accesate Setările și iluminarea mausului.

SG Core i

Accelerație 20 Gs

Viteză 60 IPS

Nivel detectare 1-5 mm

Disponibile în magazine la preţul de referință de 131 lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button