CompaniiEuropaTravel

Wizz Air creşte capacitatea în Cluj: rute noi către Bari, Eindhoven şi Bruxelles-Charleroi

Wizz Air a inaugurat 3 rute noi din Cluj Napoca către Bari, Eindhoven şi Bruxelles-Charleroi, rute ce au devenit operaţionale în această săptămână odată cu alocarea celei de-a treia aeronave Wizz Air pentru baza din Cluj Napoca. Numărul total al aeronavelor alocate bazei se ridică la trei. Nou aeronavă este echipată cu sistemul pentru vârful aripilor, Sharkelt, ce permite economisirea de combustibil.

Sharklets reprezintă noile dispozitive pentru vărfurile aripilor care îmbunătăţesc aerodinamica aeronavei şi reduc semnificativ consumul de combustibil şi emisiile cu 4%, pe sectoarele de zbor mai lungi. Sharklets sunt disponibile pe gama nouă de aeronave A320 şi oferă companiilor flexibilitate în a adăuga în jur de 100 de mile nautice sau pot permite creşterea sarcinii până la 450 de kg.

Cu cele 3 noi rute, Wizz Air operează în prezent zboruri spre 15 destinaţii din Cluj Napoca, crescând astfel capacitatea de transport în Cluj cu peste 700.000 de locuri anual. Acest număr demonstrează încă o dată faptul că pasagerii doresc  să aibă acces la tarife de zbor accesibile iar aceste tarife conduc la creşterea turismului şi a pieţei locurilor de muncă, stimulând colaborările cu mediul de afaceri străin. Cele trei noi rute vor fi operate iniţial de două ori pe săptămână.

Locurile pe  noile rute sunt disponibile la vânzare pe wizzair.com, cu preţuri pornind de la 109 RON*.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA:

Spre

Data de începere

Zile

Ora de plecare

Tarife pornind de la*

BARI

11 mai

Ma; Sa

11:20

RON 109

EINDHOVEN

12  mai

Mi, Du

12:25

RON 129

BRUXELLES – CHARLEROI

13  mai

Lu; Vi

12:25

RON 129

           

Wizz Air este recunoscută pentru stimularea traficului în 33 de ţări oferind tarife accesibile şi în mod clar consumatorii din România sunt la fel de entuziaşti privind tarifele noastre ca milioane de pasageri Wizz Air din Europa. Popularitatea rutelor Wizz Air din Cluj Napoca a permis companiei să aloce o nouă aeronavă bazei şi operarea a trei noi rute. Sosirea celei de-a treia aeronave va stimula creşterea locurilor de muncă, cu benificii asupra clienţilor şi ale economiei, învestiţia Wizz Air în flota alocată Cluj Napoca fiind la peste 240 mil. USD.** Considerăm că reţeaua puternică de rute va susţine creşterea călătoriilor de business şi a celor pentru petrecerea timpului liber şi aşteptăm să facem noi investiţii în structura noastră low cost din ţară”.

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air

* un singur zbor, cu toate taxele incluse

** pe baza preţului de listă Airbus

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button