BusinessCompanii

Michelin şi Euromaster își mută casa în Global City Business Park

Global City_2Începând cu data de 1 august, companiile Michelin si Euromaster vor ocupa, fiecare, câte un spaţiu de birouri cu o suprafaţă totală cumulată de 4.000 de metri pătraţi în Global City Business Park, unul dintre proiectele de birouri deţinute de Global Finance în Pipera. Astfel, numărul total de persoane care lucrează în cadrul Global City Business Park va ajunge astfel la aproape 2.400.

Cele două contracte au fost încheiate pe o perioadă de cinci ani, iar negocierile s-au întins pe parcursul a patru luni. Aceste parteneriate vin într-o perioadă favorabilă pentru noi – în prima parte a anului, doi dintre cei mai mari chiriaşi reînnoind contractele, Coca-Cola HBC, respectiv Total Soft”

Ivana Bozjak, Partener şi Head of Real Estate în cadrul Global Finance

Potrivit afirmaţiilor sale, Michelin a contractat o suprafaţă de aprox. 3.450 de metri pătraţi, în timp ce Euromaster va ocupa aprox. 550 de metri pătraţi. Cele două companii vor dispune şi de câte un loc de parcare pentru fiecare 50 metri pătraţi închiriaţi, aşa cum beneficiază toţi chiriaşii Global City Business Park. Întreaga capacitate de parcare subterană a proiectului este de 844 de locuri, ce le suplimentează pe cele existente la exterior.

Angajaţii Michelin şi Euromaster îşi vor începe activitatea în cadrul Global City Business Park începând cu luna august. Astfel, treptat, numărul persoanelor care lucrează în cele două clădiri de birouri va ajunge la aproape 2.400.

„Beneficiile oferite de Global City Business Park, printre care existenţa unor spaţii de birouri de clasa A cu o eficienţă ridicată, chiriile competitive şi costurile scăzute de mentenanţă, comparativ cu alte proiecte similare, au determinat managementul Michelin şi Euromaster să ia decizia relocării activităţii în cadrul complexului nostru”, a mai spus reprezentanta companiei.

De asemenea, specificaţiile tehnice superioare ale clădirii, eficienţa şi flexibilitatea spaţiului disponibil pentru închiriere ce poate fi amenajat în funcţie de nevoi, sunt argumente importante pentru un potenţial partener. La acestea se alătură şi asigurarea transportului către Global City Business Park cu ajutorul unui shuttle bus, direct de la staţia de metrou Pipera.

Principalele motive pentru care am ales Global City pentru sediul central Michelin România sunt strâns legate de confortul angajaţilor noştri, iar noua locaţie le va oferi acestora condiţii optime de lucru într-un spaţiu modern şi într-o zonă în plină expansiune. Pe lângă acestea, alţi factori importanţi în alegerea noii locaţii au fost competitivitatea ofertei financiare precum şi stabilitatea pe termen mediu şi lung pe care ne-o oferă parteneriatul cu Global City”

Irina Drăgan, PR Manager Michelin România şi Balcani

Un alt beneficiu ce i-a atras pe noii chiriaşi către Global City a fost existenţa unei zone de retail în cadrul proiectului, ce satisface nevoile angajaţilor acestora. Astfel, persoanele din întregul complex vor avea acces la o zonă special amenajată la parterul celor două clădiri. Aici, aceştia pot găsi un restaurant self service, un business lounge, un coffee shop, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, 2 ATM-uri şi un magazin Inmedio.

„În acest fel, personalul chiriaşilor noştri beneficiază de servicii complexe, fără a fi nevoiţi să piardă timp pentru a lua masa în altă locaţie. În plus, business lounge-ul asigură un spaţiu perfect pentru întâlniri de afaceri”, a încheiat Ivana Bozjak.

În acest moment, Global City Business Park are 26 de chiriaşi, iar cea mai mare parte a suprafeţei închiriate este ocupată de companii precum Coca-Cola HBC România, Total Soft, Call Point, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Global Finance, Daewoo şi Monsanto.

Global City Business Park este una dintre principalele clădiri de birouri din zona Pipera deţinută de fondul de investiţii imobiliare Global Finance.

Situat în zona de Nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 mp şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 mp în două clădiri.

În plus, proiectul dispune de două nivele subterane cu 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button