BusinessCompanii

WhatsApp la un nou record: 64 mld. mesaje trimise pe platformă într-o singură zi

facebook-whatsappZuckerberg nu a dat banii degeaba pe serviciul de mesagerie WhatsApp, investiţia dovedindu-se una de succes. Serviciul este în continuare cel mai popular pe acest segment şi atinge un nou record după ce 64 de miliarde de mesaje au fost procesate într-o singură zi.

Numărul total cuprinde 20 de miliarde de mesaje trimise şi 44 de miliarde de mesaje primate prin intermediul platformei. Dacă vă întrebaţi de ce numărul nu este egal, răspunsul simplu este că datele includ şi mesajele de grup, spre exemplu, dacă se trimite un mesaj către 10 oameni, rata este de 1:10 trimis:recepţionat.

Facebook a cumpărat serviciul de mesagerie WhatsApp pentru 19 mld. de dolari

Şefii reţelei de socializare Facebook au anunţat în luna februarie achiziţia WhatsApp pentru suma de 19 miliarde de dolari, o tranzacţie record pentru zona IT. La scurt timp după anunţ, serviciul a avut ceva probleme care par lăsate în urmă în virtutea celui mai recent anunţ.

În urmă cu mai puţin de un an, WhatsApp procesa 27 de miliarde de mesaje zilnic, iar oficialii companiei au anunţat la începutul acestui an că au trecut de 465 de milioane de utilizatori lunari activi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button