Gadget

Vrei să te dai mare cu DSLR-ul tău? Canon te învaţă la Academia Canon ce şi cum să fotografiezi

Lansare Academia Canon - Dan BesliuPasionaţii de fotografie sunt invitaţi să participe, la fiecare două săptămâni, la cursurile Canon susţinute de Dan Beşliu. Sunt disponibile 25 de locuri pentru fiecare curs, acesta având loc pe parcursul unei zile, iar înregistrarea se poate face până în ziua precedentă desfăşurării acestuia (în limita locurilor disponibile).

de Marian Crăciun

Canon România împreună cu lectorul Dan Beşliu lansează Academia Canon, un curs introductiv de fotografie. Cu ocazia acestor cursuri, o nouă serie de entuziaşti va avea ocazia de a învăţa secretele tehnologiei din spatele aparatelor de fotografiat şi, vor beneficia astfel, de iniţiere în arta fotografică.

Cursurile, care vizează o cât mai bună înţelegere a modului de utilizare a DSLR-urilor, se vor desfăşura la Muzeul de Geologie (Şos. Kiseleff nr. 2). Fiecare curs are două sesiuni. Prima, de tehnică fotografică, va include o prezentare a aparatelor şi obiectivelor Canon, noţiuni despre expunere şi detalii legate de imaginea digitală. În cea de-a doua sesiune se va discuta despre genuri fotografice, moduri de lucru, setarea aparatelor şi va include sfaturi pentru realizarea diferitelor genuri fotografice (portret, peisaj, macro, eseu, sau fotoreportaj). Canon România va pune la dispoziţia participanţilor atât echipamente, cât şi accesorii Canon, pe care le vor putea testa pe durata întregului curs.

Participarea la cursurile Academiei Canon costă 300 de lei, iar pasionaţii de fotografie care au achiziţionat un gadget sau accesoriu DSLR Canon începând cu 1 iulie 2012 până în prezent, beneficiază de o reducere substanţială, urmând să plătească doar 50 de RON. Plata se face în ziua cursului.

Lectorul Dan Beşliu este fotograf profesionist din 1992 şi formator din 2009. A lucrat şi a colaborat, de-a lungul carierei sale, cu mai multe publicaţii locale, iar în 2001, a înfiinţat agenţia Freelancer. Din 2010 este profesor la Şcoala de Fotografie Freelancer, ale cărei cursuri de formare şi perfecţionare sunt recunoscute de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Prima sesiune din cadrul Academiei Canon se va desfăşura sâmbătă, 6 aprilie, la Muzeul de Geologie. Mai multe informaţii despre structura cursurilor, modalităţile de înscriere şi lector sunt disponibile pe pagina dedicată: http://scoala-de-fotografie.ro/academiacanon

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button