Going OutLife&Style

„Vogue Circuite”, vedeta standului MCA la Ambient Expo

MCA etaleaza, in premiera nationala, la Ambient Expo, modelul unicat de usa de garaj „Vogue Circuite”. Usile de garaj cu stil MCA Vogue sunt personalizate pentru case cu design elegant prin adaugarea de insertii estetice din inox, fixate mecanic. Insertiile pot reda diverse forme geometrice, de la cercuri, cuburi si triunghiuri in variate combinatii si pana la creatii complexe cu design avangardist, rezultand astfel produse unicat. Modelul „MCA Vogue Circuite” a fost prezentat si la salonul international Equip Baie, de la Paris.

De asemenea, MCA aduce la expozitie si inovatia Power Door, usa de garaj care produce energie pentru intreaga casa. Aceasta capteaza energia solara prin intermediul a doua panouri echipate cu celule fotovoltaice, folosind-o atat pentru actionarea usii, cat si pentru alimentarea altor consumatori casnici. Prototipul Power Door a fost premiat cu medalia de aur la „International Technical Fair” 2012, Plovdiv – Bulgaria.

MCA FullVision – usa ideala pentru spatii comerciale

MCA prezinta la Ambient Expo si modelul FullVision, usa sectionala industriala cu panouri complet vitrate, care este cu siguranta solutia ideala pentru inchiderea spatiilor comerciale, a showroom-urilor stradale, a cladirilor cu fatade din sticla si a service-urilor auto.

Termostorurile la ferestre inlocuiesc aerul conditionat

Datorita rulourilor exterioare, consumul de energie termica poate fi redus cu 10% pe timpul iernii, iar pe timp de vara caldura ramane afara. Asta pentru ca rulourile exterioare (termostoruri) formeaza o „perna de aer” care reduce transferul termic cu pana la 10%.  MCA Grup aduce la targul de la Romexpo termostoruri din aluminiu cu caseta ruloului aplicata pe tamplaria existenta (MCA Outbox) si termostoruri cu caseta ruloului suprapusa pe tamplarie (MCA Unibox).

MCA este cel mai vandut brand autohton de usi de sectionale, controlat de societatea MILCA SRL, cu afaceri de 8,2 milioane de euro in 2012. Producatorul roman cu o experienta de 15 ani are la Jilava, langa Bucuresti, cea mai mare fabrica de profil din Europa de Sud-Est si asigura o acoperire nationala printr-o o retea de peste 1.000 de colaboratori. De asemenea, MCA exporta regulat in opt state europene precum Franta, Belgia, Ungaria si Bulgaria.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button