Going OutLife&Style

Vodafone Romania sustine cea de-a treia editie a BRD Nastase Tiriac Trophy

Vodafone Romania sustine cea de-a treia editie a BRD Nastase Tiriac Trophy, ce va avea loc la Arenele BNR, in perioada 20 – 28 aprilie 2013. In cadrul acestui turneu, Vodafone invita publicul sa experimenteze cele mai noi tehnologii in spatiul Vodafone Red Lounge din incinta Arenelor BNR. De asemenea, Vodafone Romania organizeaza si Turneul Jurnalistilor, competitie deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.

Vodafone este alaturi de singurul turneu ATP de tenis din Romania de 13 ani, in calitate de sponsor si partener.

Utilizatorii care testeaza serviciile 4G si terminalele expuse in Vodafone Red Lounge pot castiga, prin tragere la sorti, in ziua finalei, o tableta Samsung GALAXY Note 10.1 LTE impreuna cu un abonament de Internet Mobil 4G, precum si un smartphone Samsung Galaxy SIII mini, impreuna cu un abonament gratuit RED 29.

RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect

Turneul Jurnalistilor se adreseaza reprezentantilor media acreditati la BRD Nastase Tiriac Trophy, iar inscrierile in competitie se vor face la Centrul de Presa, incepand din 20 aprilie. Finalistii turneului vor castiga cate un smartphone Samsung Galaxy SIII mini, alaturi de un abonament gratuit RED 45 pentru castigator si un abonament gratuit RED 29 pentru ocupantul locului secund.

RED 45 ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile

De asemenea, in zona Vodafone Red Lounge, spectatorii vor putea interactiona cu sportivii, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe, in data de 23 aprilie.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button