GadgetTrends

VMware Forum Bucureşti 2013: Tehnologia la putere nelimitată

cloudVMware, lider global în virtualizare şi infrastructură cloud, anunţă cea de-a treia ediţie a Vmware Forum 2013, ce va avea loc pe 23 mai la Bucureşti, un eveniment global organizat pentru clienţii VMware, cât şi pentru toate organizaţiile interesate.

Peste 16.000 de participanţi sunt aşteptaţi să participe la cele peste 27 de astfel de evenimente care vor avea loc în Europa, Orientul Apropriat şi Africa (EMEA). Tema pentru anul 2013 este ‘Tehnologia la putere nelimitată’, evenimentul oferind posibilitatea profesioniştilor IT să continue călătoria în cloud cu ajutorul Data Center-ului Definit de Software.

VMware Forum 2013 reprezintă o oportunitate excelentă pentru a înţelege cum se poate dezvolta şi implementa o strategie de cloud eficientă. Astfel, în cadrul forumului, reprezentaţii VMware şi partenerii săi vor prezenta modul în care diverse organizatii pot inova în cloud şi oferi o infrastructură care reduce complexitatea sistemelor IT, îmbunătăţeşte securitatea şi accelerează dezvoltarea de aplicaţii şi modul în care acestea sunt implementate şi utilizate în organizaţii.

 “O adevarată furtună s-a declanşat în industria noastră, iar aceasta va afecta orice companie indiferent de sector şi mărime. Trecerea către Software-Defined Data Center, paşii majori realizaţi în tehnologiile adresate utilizatorilor finali, cât şi strategia cloud centrată pe client vor genera schimbări importante pentru modul în care companiile operează sau concurează pe piaţă”, spune Ivo Sladoljev, Manager Regional Sud-Estul Europei la VMware.

VMware Forum 2013 este un eveniment de o zi, ce se adresează profesioniştilor IT care îşi doresc să simplifice şi să transforme activitatea în IT, dar şi oricui îşi doreşte să aducă îmbunătăţiri şi inovaţie în infrastructura IT, data center, desktop computing sau în continuitatea la nivel de business şi strategia de cloud computing. Pe parcursul acestei zile, organizatorii îşi doresc să ofere cât mai multe informaţii despre viitorul în cloud prin intermediul a trei teme majore de discuţie: cloud computing, virtualizare şi mobilitate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button