BusinessInvestitii

Saxo Bank lansează Trade Navigator, modulul care furnizează detalii tehnice pentru 200 de instrumente de tranzacționare

Saxo Bank, bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online, a lansat Trade Navigator pe TradingFloor.com, o nouă capabilitate ce oferă zilnic detalii tehnice despre peste 200 de instrumente de tranzacționare.

Prin comasarea mai multor indicatori tehnici foarte cunoscuți și utilizați într-o singură interfață ușor de folosit, Saxo Bank oferă un nou instrument traderilor pentru a avea acces rapid și a se ghida când să vândă și să cumpere asseturi, dar și o privire de ansamblu de care au nevoie pentru a lua decizii în cunoștință de cauză și a administra riscurile.

“Trade Navigator este un ajutor vital dat clienților pentru a-și rafina strategia de tranzacționare. Cu acest nou instrument nu doar că îmbunătățim oferta pentru executarea tranzacționărilor, dar o și completăm cu cele mai bune capabilități de informare asupra activităților de tranzacționare. Este un nou exemplu al accentului pe care îl punem la Saxo Bank pe dezvoltarea unor instrumente folositoare tranzacționărilor foarte precise”, a declarat Ole Sloth Hansen, Vice-Președinte Saxo Bank.

Prin folosirea punctelor pivotale, traderii pot determina Trade Navigator să fixeze stopuri, să încaseze profitul și determine puncte de intrare pentru tranzacționări zilnice pentru peste 200 de instrumente din Forex, comodități, bonduri (titluri de stat) și acțiuni. Noua capabilitate este construită în jurul unor puncte pivotale zilnice pentru a indica momentul propice tranzacționării, dar folosește și indicele de putere relativă (RSI), breakout-uri și benzi Bollinger:

– RSI este folosit împreună cu alți indicatori tehnici pentru a semnala când o valoare este supracumpărată sau supravândută – pragurile pot fi setate după dorința utilizatorului

– Breakout-urile se bazează pe canale Donchiane care indică o perioadă multiplă a marjei de tranzacționare – dacă prețul trece de nivelul superior sau inferior al multi-perioadei, ar putea fi semnul unui nou trend

– Benzile Bollinger sunt folosite pentru a confirma un anumit curent pozitiv sau o regresie relativ la pragul stabilit

– Folosind Media Intervalului Real (ATR) – o măsurătoare a volaitilității – Navigator oferă utilizatorului capacitatea de a determina care ar fi expunerea potrivită când inițiați o tranzacție

Saxo Bank este o bancă specializată în investiţii şi tranzacţionări online şi le permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Banca are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button