BusinessCompanii

Veracomp preia distributia RSA in Romania

pcVeracomp a semnat recent contractul de distributie cu RSA, recunoscut in piata ca furnizor de top de solutii profesionale de autentificare. Acordul de distributie este in prezent unul de exclusivitate.

Avand acum la dispozitie gama larga de solutii RSA, clientii se pot concentra asupra cresterii afacerii, avand certitudinea unui solutii capabile sa gestioneze corect procesele de autentificare si accesul la informatii, sa evalueze si sa reduca riscurile de securitate, sa rezvolve eventualele probleme de conformitate si sa confere intregului mediu IT un plus de siguranta si eficienta.

“Consideram ca parteneriatul strategic de distributie cu Veracomp va contribui la o crestere a prezentei RSA pe piata romaneasca, prin abordarea unui spectru larg de parteneri si de clienti enterprise ai acestora,” afirma Steve Wheeler, Director Distributie RSA, EMEA. “Romania ofera oportunitati semnificative partenerilor si integratorilor care deservesc clienti enterprise din domeniile financiar, sanatate, productie si guvernamental, carora acum RSA si Veracomp le pot oferi tehnologii de varf in zona solutiilor de securitate”.

Veracomp, unul dintre cei mai importanti distribuitori specializati pe solutii de networking si securitate de pe piata romaneasca,  considera ca extinderea portofoliului cu unul dintre producatori de top de solutii de securitate constituie un pas important in extinderea portofoliului de solutii si, implicit, in cresterea cifrei de afaceri.

Semnarea acordului de distributie cu RSA reprezinta pentru noi un pas important in completarea portofoliului de solutii si in dezvoltarea actualului business. Ne dorim ca parteneriatul nostru RSA sa fie un castig pentru intregul lant de distributie, de la producator pana la clientul final, asa incat vom insoti aceasta schimbare cu o serie de beneficii destinate partenerilor nostri si, implicit, clientilor acestora: servicii presales, competente tehnice, suport educational” declara Catalin Matei, CEO, Veracomp.

Solutiile RSA sunt disponibile in prezent in Romania prin intermediul Veracomp si al retelei sale de reselleri autorizati.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button