BrandFashion

Vega Fashion & Art Boutique, un nou centru de atractie pe litoral

paul & shark dubai 2013Pasionatii de moda aflati in vacanta isi pot gasi brandurile preferate intr-un boutique primitor, chiar si in concediul petrecut la mare, departe de aglomeratia oraselor si fara a fi presati de timp. Magazinul de lux al hotelului Vega din statiunea Mamaia detine exclusivitatea pe litoral, a unora dintre cele mai renumite branduri de imbracaminte, accesorii si parfumuri din lume: Paul & Shark, Helvetansa, Elysee, Vilebrequin, Ermanno Scervino.

Inca de la deschiderea hotelului Vega, o atentie deosebita a fost acordata centrului Vega Fashion & Art, magazinul din incinta hotelului de 5 stele din statiunea Mamaia, deschis pe toata durata anului, ca si complexul din care acesta face parte. Investitia a fost semnificativa inca din etapa de constructie si design, pentru ca elegantul boutique sa inglobeze elemente artistice care se regasesc in tot complexul Vega.

Pe parcursul anului 2012 si pana in prezent, Vega Fashion & Art a incheiat cele mai importante parteneriate, a caror reusita consta, in principal, in aducerea in exclusivitate pe litoral a unor branduri de lux diverse, recunoscute pe plan international. In afara locatiilor consacrate din Bucuresti, Vega Fashion & Art este singurul alt magazin din Romania unde se pot gasi aceste produse.

Colectiile Paul & Shark, apartinand unui brand de lux cu un fenomenal succes international, multumita etichetei Made in Italy, renumelui in lumea yachting-ului, dar si datorita materialelor folosite, de o calitate si rezistenta exceptionale (multe dintre acestea patentate chiar de firma italiana), se regasesc in magazinul hotelului Vega inca din vara anului 2012. Succesul a fost dobandit imediat, gratie recunoasterii pe care brandul italian il avea deja printre pasionatii de imbracaminte sport de lux.

Prin intermediul parteneriatului recent incheiat cu distribuitorul Helvetansa, in magazinul exclusivist al hotelului Vega se regasesc acum unele dintre cele mai vestite ceasuri din lume, de factura elvetiana sau din orologeria de renume mondial (Piaget, Baume & Mercier, Chaumet, Frieden, Carl F. Bucherer, Rado, Vulcain), precum si bijuterii de marca, din metale si pietre pretioase.

Elysee este distribuitorul unic in Romania al celor mai de nisa parfumuri din lume, adevarate expresii ale luxului si creativitatii din domeniul parfumeriei, care se regasesc in exclusivitate pe litoral si in magazinul hotelului Vega din Mamaia.

Vilebrequin a reprezentat alegerea cea mai fireasca a unei firme de costume de baie pentru barbati. Traditia brandului din Saint-Tropez dateaza de la inceputul anilor ’70 si s-a remarcat, nu numai prin calitate, dar si prin elemente definitorii, care fac ca marca sa fie imediat recunoscuta: sorturi in culori vibrante si buzunare/portofele impermeabile incorporate in modelele franceze deosebite.

Prezenta casei de moda Ermanno Scervino la Vega reprezinta cel mai recent element de atractie. Compania relativ tanara, s-a bucurat inca de la inceput de respectul industriei fashion si beneficiaza de sustinerea celor mai cunoscute supermodele din lume: Eva Herzigova, Helena Christensen si cel mai recent, Dree Hemingway, descendenta din celebra familie americana.

Modernizat complet in vara anului 2008 si clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega si-a propus un proiect ambitios, acela de a redefini calitatea serviciilor hoteliere la nivel national si de a se alinia la cele mai inalte standarde internationale. In acelasi an, plaja Vega a obtinut certificarea calitatii Blue Flag, fiind singura plaja din Romania care detine aceasta certificare ecologica si in prezent. Cu eforturi sustinute si investii pe masura, Hotelul Vega devine in primavara anului 2009 primul hotel din Romania certificat Eco-Hotel de catre TÜV Rheinland, iar pana la finele aceluiasi an obtine certificarea pentru sistemul de management al sigurantei alimentului, ISO 22000 si implementeaza sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008. In completarea portofoliului serviciilor de cinci stele, Hotelul Vega lansează in vara anului 2010 un nou pachet de servicii turistice, croaziere pe Marea Neagră cu velierul Adornate.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button