GadgetTrends

Martorul tău ocular – un nou gadget de la Mio

MiVue_338_photo_highres_product_IMG_7033Lansat cu ceva timp în urmă, MiVue 338 a trecut, recent, și prin mâinile noastre. Avem cuvinte de laudă despre gadgetul cu ecran de 2 inch care este echipat cu un senzor G-shock și care arată de unde a venit impactul şi cum s-a întâmplat. Dispozitivul înregistrează clipuri HD cu rezoluţie de 720p şi compresie H.264. Modul de Fotografiere ajută la crearea unei documentări fotografice, de exemplu locul accidentului rutier. Fişierele video salvate pot fi răsfoite, îmbinate şi distribuite pe reţele sociale precum YouTube şi Facebook, mulţumită MiVue Manager.

Lider al pieţei de dispozitive GPS din România, Mio Technology a lansat pe piaţa locală o nouă categorie de produse – camerele video special concepute pentru siguranţa automobilelor. Dispozitivele sunt ideale pentru a  colecţiona clipuri video din călătorii sau pentru a pregăti o documentaţie fotografică în cazul unui accident rutier. Prima generaţie de camere video include două modele: Mio MiVue 338 şi Mio MiVue 358, create din materiale de cea mai bună calitate, pentru o greutate redusă şi un design compact.

Dotate cu un obiectiv din sticlă cu şase straturi, dispozitivele Mio MiVue asigură clipuri video de o claritate impresionantă, chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Senzorul de mişcare G-shock cu trei axe asigură înregistrarea unui eveniment rutier, de îndată ce detectează o schimbare bruscă a direcţiei de mers sau un impact.

f1Mio MiVue 338

Dispozitivul cu ecran de 2 inci este dotat cu o cameră de 1.3 megapixeli cu unghi larg de 120 grade fără punct mort. Mio MiVue 338 înregistrează clipuri HD cu rezoluţie de 720p direct pe cardul Micro SD. Cu o greutate de 70 grame şi un design compact, dispozitivul poate fi instalat cu uşurinţă în autoturism, datorită sistemului special de prindere. Modul „Fotografiere” permite şoferului să realizeze o documentaţie fotografică a unui accident.

Mio MiVue 358

Mio MiVue 358 dispune de o cameră video de 5 megapixeli cu unghi larg de 120 grade fără punct mort, şi un ecran de 2,4 inci pe care pot fi vizualizate înregistrările. Dispozitivul înregistrează clipuri în Full HD cu rezoluţie de 1080p şi foloseşte formatul H.264 de compresie, astfel încât cele mai frumoase înregistrări pot fi distribuite cu uşurinţă pe site-uri ca YouTube, Facebook sau alte platforme de socializare.

Cu ajutorul unui senzor de mişcare şi a bateriei încorporate, Mio MiVue 358 poate înregistra evenimentele care se petrec în jurul maşinii, chiar şi în momentul în care şoferul lasă maşina în parcare. Un senzor special monitorizează activitatea din faţa obiectivului şi declanşează automat înregistrarea atunci când detectează mişcări bruşte. Secvenţa înregistrată, care poate fi cea a unui impact produs în parcare, este stocată într-un director special şi protejată pentru a nu putea fi ştearsă sau suprascrisă atunci când cardul de memorie a dispozitivului este plin.

f2Senzor pentru detectarea şocurilor

Dispozitivele Mio MiVue sunt echipate cu un senzor cu 3 axe pentru determinarea şocurilor, acestea înregistrează direcţiile de condus pe o diagramă cu unde. În cazul unei coliziuni, şoferul poate folosi aceste date pentru a citi impactul şi puterea pe care a avut-o asupra automobilului. Cele mai importante momente pot fi înregistrate cu ajutorul modului Event Recording. Când sensibilitatea senzorului este setată la cel mai înalt nivel, camera înregistrează chiar şi şocul produs de o groapă din carosabil.

Uşor de gestionat

MiVue Manager este o interfaţă intuitivă care permite parcugerea clipurilor video înregistrate dispunând de control asupra vitezei şi înregistrează direcţiile de conducere cu ajutorul senzorului G cu 3 axe pentru analiza post-accident. De asemenea, direct din MiVue Manager, utilizatorii pot distribui materiale pe site-uri media de socializare, precum YouTube sau Facebook.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button