Foto-VideoGadgetPC & Laptop

Vedetele Flanco: aspiratorul robot Navibot, TV Sharp cu diagonală de 203 cm şi LG 3D Ultra HD 4K

Flanco se pregătește pentru sărbători cu cele mai noi produse de electroIT, proaspăt lansate pe piața internațională. De la cea mai nouă tehnologie în materie de Smart TV din lume, noul LG 3D cu rezoluţie Ultra HD 4K, la cel mai nou aparat foto Samsung Mirrorless NX300 (lansat pe 11 aprilie) și până la notebook-urile de ultimă generație de la HP (HP Envy TouchSmart Ultrabook 4, disponibil în magazinele tradiţionale în exclusivitate prin Flanco), oferta Flanco include cele mai „hot” tehnologii și cele mai noi aparate electrocasnice.

Printre vedetele ofertei Flanco se numără aspiratorul robot Navibot de la Samsung, televizorul cu cea mai mare diagonală de la Sharp (diagonală de 203 cm) dar şi cele mai „interactive” televizoare de la Samsung (Seria 8). Tot în categoria celor mai noi produse incluse în portofoliul Flanco se numără și Tefal Free Move, cel mai modern fier de călcat fără fir, noua generaţie a acestei categorii de produse din segmentul electrocasnicelor mici.

Este tot mai evidentă tendința românilor de a cumpăra produse de ultimă generaţie în perioada sărbătorilor și în timpul evenimentelor mari de shopping, așa cum este Black Friday. Am decis să introducem aceste produse în portofoliu pentru a ne pregăti pentru sezonul Pascal, dar și pentru că dorim să oferim clienţilor noştri o gamă cât mai variată de produse şi tehnologii, fie că vorbim de IT sau de electrocasnice”

Violeta Luca, CEO Flanco

În 2013 Flanco va investi peste 350.000 EUR în sesiuni de training pentru membrii echipei. De altfel, compania este recunoscută pentru rata mare de retenție a personalului, cu o vechime medie de peste 3,5 ani, peste standardul din industrie.

În paralel, Flanco va continua să investească în reamenajarea magazinelor din țară, acțiune pentru care a alocat un buget de peste 2 mil EUR în 2013,  precum și în dezvoltarea platformei online www.flancointeractiv.ro , care la numai două săptămâni de la lansare a atras zeci de mii de vizitatori.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button