GadgetTrends

Utilizatorii Vodafone pot plati biletele la Hollywood Multiplex prin aplicatia Cinemagia

Screenshot_2013-04-30-10-38-53Fanii filmului pot rezerva si plati biletele pentru cinematograful Hollywood Multiplex din Bucuresti Mall direct prin intermediul telefonului mobil, prin aplicatia Cinemagia powered by Vodafone.

Astfel, pentru achizitionarea biletelor electronice, posesorii de telefoane mobile isi pot alege filmul dorit si ora de difuzare a acestuia, direct din aplicatia gratuita Cinemagia, compatibila cu sistemele de operare iOS, Android, Symbian si Windows Phone. Odata selectat filmul, utilizatorii isi pot alege locurile in sala de cinema si, ulterior, plati biletele in siguranta, in mai putine etape, direct de pe telefon.

Pentru accesul in salile de cinema, utilizatorii nu trebuie decat sa scaneze de pe ecranul telefonului mobil codul biletului, primit printr-un SMS sau e-mail generat automat in momentul platii. In cadrul Hollywood Multiplex Bucuresti Mall exista dispozitive dedicate si semnalizate, care faciliteaza accesul posesorilor de bilete electronice Cinemagia la film.

Costul biletului, similar cu cel din cinematograf, calculat in Euro la cursul oficial al zilei, va fi dedus din credit, pentru utilizatorii Cartelei Vodafone, respectiv adaugat facturii, la cursul oficial din luna emiterii acesteia, pentru abonatii serviciilor Vodafone.

Cinemagia.ro, Grand Cinema Digiplex si Vodafone Romania au lansat in iulie 2012, in premiera pentru piata din Romania, optiunea de rezervare si plata a biletelor de cinematograf direct prin intermediul telefonului mobil. Pana in prezent au fost vandute peste 20.000 de bilete, iar procentul platilor efectuate prin factura Vodafone este in acest moment de 69%.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button