Parenting

UniCredit Ţiriac Bank, certificată Top Employers Europe 2013

Unicredit Tiriac BankUniCredit Ţiriac Bank a fost certificată Top Employers Europe 2013 de către Corporate Research Foundation (CRF), institut independent de cercetare a standardelor de resurse umane şi conditiilor de lucru în companiile europene. Anul trecut, UniCredit Ţiriac Bank a fost prima şi singura instituţie financiar-bancară din România care a obţinut această acreditare, de o deosebită importanţă în domeniul resurselor umane în plan internaţional, distincţie acordată şi în 2013 de către CRF.

În cadrul procesului de identificare şi auditare a celor mai buni angajatori, banca a primit certificarea în paralel cu alte şapte subsidiare din UniCredit (Austria, Croaţia, Germania, Italia, Polonia, Rusia şi Marea Britanie), ceea ce a contribuit la certificarea grupului financiar în rândul Top Employers Europe 2013 pentru al treilea an consecutiv, o premieră în istoricul activităţii CRF.

Certificarea din partea CRF plasează UniCredit Ţiriac Bank printre angajatorii cu cele mai înalte standarde şi practici de management al resurselor umane la nivel european.

UniCredit Ţiriac Bank a parcurs un proces de cercetare şi audit în care au fost evaluate: cultura companiei, oportunităţi de carieră, training şi dezvoltare, condiţiile de lucru, beneficiile de bază şi pachetul de beneficii secundare.

Metodologia CRF Institute în selectarea Top Employers are la bază trei niveluri de evaluare: o cercetare complexă bazată pe informaţii factuale, interviuri cu reprezentanţii companiilor şi o evaluare comparativă a companiilor participante. Metodologia este certificată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri din Olanda, cercetarea fiind auditată de Grant Thorton, una dintre cele mai mari firme de audit din lume.

Certificarea primită de banca noastră al doilea an la rând are o valoare deosebită pentru noi, întrucât confirmă eforturile noastre susţinute de a crea şi de a menţine un mediu de lucru dinamic şi performant. Rămânem orientaţi către dezvoltarea angajaţilor noştri şi tindem către excelenţă în toate ariile de activitate”.

Alina Drăgan, Vicepreşedinte Executiv Resurse Umane, UniCredit Ţiriac Bank

Ceremonia de premiere a avut loc pe data de 21 martie 2013, la Londra, în prezenţa managementului de top al Institutului CRF şi a reprezentanţilor celor mai prestigioase companii europene. În momentul decernării premiilor, David Plink, CEO al CRF, a ţinut să sublinieze caracterul exclusivist al acestei certificări, acordată anul acesta unui număr de doar 20 de companii recunoscute pentru aplicarea celor mai înalte standarde şi practici de management al resurselor umane la nivel pan-european.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button