Going OutLife&Style

Unde înveți surfing în București

surfing la DivertilandDivertiland, unul din cel mai mari parcuri de distracții din România, în parteneriat cu SupAcademy, prima organizație românească ce promovează surfing-ul și Stand Up Paddle, au lansat primele cursuri de surfing din România. Cursurile au loc în piscina cu valuri, grație unui program special dezvoltat, care generează valuri tocmai bune pentru placa de surfing.

În fiecare marți, miercuri și joi, între orele 18.00 și 20.00, entuziaștii sporturilor acvatice vor putea domina valurile cu placa de surfing, sub îndrumarea unui instructor SupAcademy.

Cu lansarea acestei noi atracții, Divertiland introduce o opțiune unică pe piața entertainment-ului din București, pe baza strategiei de a inova continuu în această industrie. Lecțiile de surfing sunt o opțiune excelentă pentru antrenamentul în aer liber, pe care îl promovăm în cadrul proiectului nostru, și estimăm că mulți din generația viitoare de surferi își vor începe cariera aici”

Irina Popescu, Marketing & Communication Manager Divertiland

O lecție include două ore de antrenament, în cursul cărora cursanții învață atât elemente tehnice, cât și teoretice, trucuri și alte elemente practice.

Din experiența noastră, cursanții au nevoie de aproximativ cinci lecții ca să poată sta pe placă și să se bucure de valuri. Surfingul antrenează foarte bine întregul corp și ajută la dezvoltarea mușchilor și a echilibrului. În plus, combinația dintre apa curată și soare este benefică pentru dispoziție. În pachetul de curs oferim de asemenea placa de surfing și echipamentul. Cursul oferă cunoștințele de bază necesare pentru surfing, iar cursanții pot merge să exerseze în apa mării și chiar mai departe”

Tiberiu Balica, instructorul de surfing al Divertiland

O lecție de două ore costă 50 de lei, iar cei care vin special în intervalul orar 18.00 – 20.00, în zilele dedicate cursului, nu mai plătesc biletul de intrare la Divertiland.

Divertiland își deschide porțile în fiecare dimineață la ora 10.00, toboganele funcționează între orele 11.00 și 18.00, în timp ce restul piscinelor rămân deschise până la ora 20.00.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button