CompaniiParenting

Una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume devine partener Panasonic

A 27778Clubul de fotbal FC Barcelona, unul dintre cele mai titrate cluburi din lume în acest moment, şi producătorul de electronice Panasonic Corporation au semnat un contract de colaborare global prin care compania japoneză va deveni partener oficial al clubului şi va beneficia pentru următorii trei ani de drepturile de marketing şi vizibilitate.

În acest sens, contractul se va derula până în 2016, Panasonic urmând să beneficieze de o serie de drepturi, inclusiv asocierea de brand, dreptul de a folosi imaginea Barcelonei şi beneficiile incluse în programele de sponsorizare. Panasonic a achiziţionat astfel dreptul de a se intitula partener oficial, devenind şi furnizorul oficial al Barcelonei de televizoare.

Citiţi aici mai multe informaţii despre un alt parteneriat cu un jucător faimos!

Brandul japonez va colabora de acum înainte cu FC Barcelona pentru activităţile comerciale la nivel mondial şi va derula activităţi în concordanţă cu promovarea VIERA drept „Televizorul oficial al FC Barcelona”, inclusiv difuzarea meciurilor în magazine în format 3D, campanii de produs şi folosirea imaginii şi brandului Barça pe website şi pe pagina de Facebook.

Asocierea imaginii FC Barcelona, una dintre cele mai puternice şi cunoscute echipe de fotbal şi VIERA, ce ţinteşte să devină lider mondial pe piaţa TV reprezintă cheia legăturii dintre Barça şi compania japoneză.

Panasonic este o companie multinaţională japoneză ce oferă o gamă largă de tehnologii audiovizuale, inclusiv ecrane de dimensiuni mari şi echipamente profesionale folosite pentru transmisiile TV.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button