EnglishParenting

Un producător de electronice de top, partener al celui mai mare turneu internaţional de baschet

samsung-logo-0011Samsung Electronics Co., unul dintre cei mai mari producători de electronice,  a anunțat recent parteneriatul organizatorii  campionatului EuroBasket 2013, care va avea loc în Slovenia.

Astfel, Samsung devine partenerul oficial pe zona comunicațiilor mobile pentru cel mai mare turneu de baschet de la nivel internațional care se va desfășura în 2013.

La turneul din Slovenia, ceva avea loc între 4 și 22 septembrie vor participa 24 de echipe care vor disputa 90 de meciuri. Competițiile vor avea loc în 4 orașe – Ljubljana, Celje, Koper și Jesenice.

Samsung GALAXY S4, alături de tabletele Samsung GALAXY sunt device-urile oficiale ale competiției EuroBasket 2013. Samsung GALAXY S4 Blue

“Datorită prezenței consolidate în Slovenia, suntem mândri de a ne asocia cu acest eveniment. Basketul este un sport care se dezvoltă cu rapiditate, cu o popularitate tot mai ridicată, oferindu-le entuziaștilor mai multe tipuri de competiții precum Slamball, Basketball 3X3 și competițiile pentru jucătorii în scaun cu rotile. Acest turneu va reprezenta o competiție fantastică și un pas important pentru acest sport”, a declarat Aleš Križnar, director al campionatului EuroBasket 2013.

Samsung Electronics Co., este lider mondial în tehnologie. Compania are 236.000 de angajați în 79 de țări și are vânzări anuale care depășesc 187,8 de miliarde de dolari.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button