GadgetGoing Out

Trends: Topul celor mai “fierbinţi” gadgeturi ale verii

Laptops-Tablets-or-SmartphonesÎntr-un top al celor mai căutate produse ale verii anului 2013, realizat de KOYOS.ro în funcţie de cererile primite de la clienţii magazinului online în ultimele două luni, lista este formată din smartphone-uri, tablete şi laptopuri, vânzările de gadgeturi arătând că pentru clienţii companiei, un echipament nou ar putea fi la fel de important precum vacanţa.

Când vine vorba de telefoane mobile, primul loc în topul celor mai căutate smartphone-uri  este ocupat de Samsung Galaxy S3, atât pe albastru, cât şi pe alb, modele aflate, în oferta Koyos.ro, la preţul de 1.709 lei. De asemenea, în rândul doamnelor şi domnişoarelor, s-a remarcat atenţia acordată modelului mai mic, Samsung Galaxy S3 Mini, de altfel şi în mai multe variante de culoare şi la un preţ mai accesiibil decât varianta cu dimeniuni mai generoase – 1.088 lei.

Cel mai căutat produs din categoria pentru bugete reduse s-a dovedit a fi Nokia Lumia 520, cu preţuri începând de la 649 lei, un telefon cu ecran tactil de 4 inci, sensibil chiar şi atunci când e folosit cu mănuşi, procesor dual-core 1 Ghz şi o gamă variată de culori.

În topul vânzărilor de tablete, cele care s-au remarcat, în primul rând, au fost dimensiunile de 10,1” de la Samsung. Astfel clienţii Koyos.ro au optat pentru nou lansata tabletă Samsung Galaxy Tab 3 WiFi, cu procesor dual-core de 1,6 Ghz, la preţul de 1.679 lei, urmată de Samsung Galaxy Tab 2 P5100, la preţul de 1.393 lei.

În cazul vânzărilor de laptopuri, s-a remarcat tendinţa consumatorilor de a alege configuraţii medii precum harddisk de 750 GB, de 4 până la 8 GB RAM şi 1 sau 2 GB Ram Video dedicaţi.

În topul preferinţelor se remarcă, aşadar, Acer Aspire E1, ce poate fi cachiziţionat la preţul de 1.599 lei. Cei care au optat pentru raportul calitate-preţ, în cazul configuraţiilor mai puternice, au decis să cumpere modelul HP Probook 4540s, un laptop cu procesor Intel i7 2,2 Ghz, 8 GB RAM, video ATI Radeon 7650M 2GB RAM şi display de 15,6 inci.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button