GadgetTrends

Un nou segment de monitoare cu diagonala de 19,5” de la AOC

e2070Swn_2AOC, o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de unităţi LCD din lume,  lansează 6 monitoare competitive de 19”, create pornind de la liniile 50, 60 și 70, care răspund la exigențele utilizării într-un mediu business, cât și divertismentului de acasă.

Motivul? Pe o piață în care tendința producătorilor este de a oferi diagonale din ce în ce mai mari, de la 24” la 27”, segmentul de 19,5” rămâne încă printre preferințele utilizatorilor europeni.

Modelele LED au fost create plecând de la activitățile pe care utilizatorii le realizează cel mai des: scrierea de texte și completarea de tabele, navigarea web sau vizionarea de filme. Având o rezoluție WSXGA de 1600 x 900 pixeli, ecranul încorporat în aceste modele oferă o imagine superioară față de panourile WXGA de 1366 x 768 pixeli folosite pe segmentele de produse similare. Având cu 37% mai mulți pixeli, monitoarele AOC oferă o grafică mai detaliată, imagini mai luminoase și videoclipuri clare. În plus, rezoluția WSXGA contribuie la o experiență de utilizare mai comodă – utilizatorii au mai mult spațiu pe ecran pentru a putea deschide ferestre multiple și a putea vizualiza în mod optim tabele sau fotografii de mari dimensiuni.

Noile modele de 19,5” dispun de panouri TN cu o eficiență energetică sporită, având cea mai recentă tehnologie de iluminare LED. Astfel, consumul de curent electric este minim, reducând costul total de utilizare, dar și impactul asupra mediului. Cu toate acestea, noile monitoare AOC nu compromit calitatea imaginii. Modelele 50 și 60ID oferă o luminozitate de 250 cd/m² (un model de tip 70ID va oferi 200 cd/m²), o rată de contrast tipic de 1000:1 (contrast dinamic: 20000000:1), precum și un timp de răspuns de numai 5ms, oferind astfel imagini extrem de clare. Anumite modele includ un port DVI opțional, difuzoare integrate și funcții ergonomice.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button