Gadget

Konica Minolta a lansat o nouă gamă de multifuncționale color, cu funcții îmbunătățite

konica minoltaNoile echipamente multifuncționale bizhub din portofoliul Konica Minolta, C224e, C284e, C364e, C454e și C554e, sunt acum mai intuitive, mai ușor de operat, includ funcții inteligente noi și prezintă mai multe posibilități de personalizare, în funcție de cerințele individuale ale utilizatorilor.

“Odată cu lansarea acestor noi multifuncționale, Konica Minolta a îmbunătățit gama de echipamente de birou. Utilizarea uşoară, funcțiile inteligente, performanțele ecologice și posibilitățile de personalizare ce ţin cont de cerințele clienților, fac din aceste echipamente aliații ideali în mediul office”, a declarat Stefan Herrmann, Product Manager Office Printing la Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Noile multifuncționale beneficiază de operare multi-touch extrem de intuitivă, similară cu cea a unui smartphone sau a unei tablete. Astfel, utilizatorii nu sunt nevoiți să studieze foarte mult modul de operare al echipamentului întrucât le este familiar, sunt mai productivi și se simt mai confortabil în mediul profesional. Un alt avantaj este dat de posibilitățile de personalizare a ecranului, care le permit utilizatorilor să aibă acces rapid și ușor la toate funcțiile de care au nevoie. Se pot crea panouri care să conțină numai funcțiile cele mai des folosite, selectate dintr-o listă cuprinzătoare. Prin intermediul acestora, utilizatorii accesează rapid echipamentul, fără să fie nevoiți să navigheze prin tot meniul.

Există, de asemenea, o serie de funcționalități noi. De exemplu, noua funcție îmbunătățită de scanare permite convertirea materialelor în documente Word sau Excel. Această funcție este solicitată intens de clienți, reușind să le ușureaze munca și să le reducă timpul pe care l-ar pierde introducând manual documentele scanate în diverse aplicații.

Cu bizhub C454e și C554e pot fi realizate intern materiale tipărite până acum la furnizori externi, echipamentele suportând multe tipuri de hârtie și oferind o calitate foarte bună a imprimării și opțiuni versatile de finisare.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc.

Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button