GadgetTrends

TRENDnet lansează noua generaţie de gadgeturi wireless AC1200

trendnet TEWTRENDnet, unul dintre cei mai buni producători de echipamente de rețea cu şi fără fir din clasa sa, lansează noul său media bridge wireless pe standard AC1200, model TEW-800MB. Folosind cele patru porturi Gigabit din dotare, noul media bridge de la TRENDnet îţi permite să introduci în reţeaua wireless AC de acasă, dispozitive precum televizorul(dotat cu placa de retea), consola de joc sau media player-ul. Prezenţa standardului AC garantează o conexiune rapidă si stabilă, capabilă să gestioneze simultam mai multe stream-uri video HD.

Odată realizată conexiunea cu reţeau wireless AC (TRENDnet recomandă router-ul TEW-812DRU sau TEW-811DRU), accesul la internet se face legând dispozitivele la unul dintre cele patru porturi Gigabit aflate pe spatele modelului TEW-800MB.

Folosind tehnologia Beamforming, noul media bridge de la TRENDnet mareşte viteza de transfer prin direcționarea înapoi către router AC, a celui mai puternic semnal wireless.

Instalarea şi configurarea modelului TEW-800MB se realizează în mai puţin de cinci minute. Noul media bridge wireless, oferă internet oricărui dispozitiv multimedia dotat cu o placă de reţea, accesând revoluţionara conexiune wireless bazată pe standardul AC.

Sonny Su, director al departamentului tehnolologic, TRENDnet

Caracteristici principale:

  • Wireless AC: streaming video HD fara întreruperi si viteze de până la 867 Mbps
  • Dual Band: poate accesa atât reţele wireless AC cât şi pe cele bazate pe standard  N

Preţ si disponibilitate

TEW-800MB va fi disponibil începând cu luna Iulie, la un pret recomandat de producator de 149.99 €.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button