GadgetPC & Laptop

Campionii ReC 3 au făcut spectacol în finală

ReC 2(1)Echipele finaliste de la League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive și DOTA 2, s-au înfruntat, pe 25 şi 26 mai, pentru marele premiu al sezonului 3 al Romanian eSport Championship, ce a avut loc la Turbohalle, în Bucureşti.

Evenimentul a fost organizat de ComputerGames.ro, cel mai mare site de jocuri din România, şi susținut de Romtelecom, şi a pregătit o serie de surprize pentru vizitatorii finalei ReC, pe lângă meciurile mult aşteptate dintre cele mai bune echipe de jucători din ţară.

Prima zi de concurs a debutat cu cele două semifinale de la League of Legends, unde Going Quantum i-au întâlnit pe cei de la 5 Bananas și The West Police, care i-au înfruntat pe cei de la Crowd Control. Meciurile s-au desfășurat în sistemul best of three.

Duminică, în finala mică de la LOL, 5 Bananas au jucat contra celor de la Crowd Control, diferența de experiență între cele două echipe spunându-și cuvântul. Crowd Control a reacționat foarte bine, demonstrând că este una dintre cele mai de temut echipe din România, scorul general fiind de 0 la 2, în favoarea acestei echipe.

Marea finală s-a desfăşurat între Going Quantum și West Police, două nume foarte cunoscute pe plan local, cu o experiență vastă în turneele online și offline. Chiar dacă scorul general a fost de 2 – 0 pentru West Police, Going Quantum rămâne în continuare o echipă de urmărit, care va crea cu siguranță probleme viitorilor adversari.

Așadar, clasamentul general pentru finala ReC 3 de League of Legends a fost următorul:

  • ·         Locul I The West Police – 825 USD + €260 RP + Triumphant Ryze
  • ·         Locul II –  Going Quantum – 425 USD + €195 RP
  • ·         Locul III –  Crowd Control – 225 USD + €130 RP
  • ·         Locul IV –  5 Bananas – 125 USD + €65 RP

La DOTA 2, Sfârșitul a reușit să treacă în semifinale de Meet the Legends fără prea mari probleme, dominând practic meciul. Cam același pattern a urmat și competiţia dată între Treabă Bună cu şi Stronk Turtle, primii reușind să se califice în marea finală.

Deoarece doi jucători importanți nu au putut să participe la acest LAN, echipa Stronk Turtle a decis că nu va mai juca, drept pentru care câștigătoarea locului al 3-lea a putut fi lesne stabilită.

Câştigătorii au fost:

  • Locul I  – Sfârșitul – 750$
  • Locul II – Treabă Bună – 500$      
  • Locul III –   Meet the Legends – 250$

Referitor la competiţia de Counter-Strike: Global Offensive, aceasta a fost câştigată de echipa neXt, care a bătut-o în finală pe TeG. IGG a terminat pe locul al 3-lea, după un scor de 2-0 împotriva celor de la iNTENSE.

Vizitatorii ReC 3 de la TurboHalle au avut ocazia să participe, în cadrul evenimentului, la diverse concursuri şi, totodată, la tombole unde au câştigat diferite premii ce au constat în produse hardware, periferice de gaming sau licențe de jocuri.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button