GadgetSmartphoneTrends

Trending: printuri color direct de pe smartphone cu imprimantele cu tehnologie NFC de la Samsung

C410W_2Producătorul de electronice Samsung, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil,  anunță disponibilitatea pe plan local a primelor imprimante laser cu NFC (Near Field Communication), care le permit utilizatorilor să imprime fotografii și documentele de înaltă calitate, direct de pe smartphone-urile lor.

Noua gamă de imprimante Xpress C410W, disponibilă în România, este compusă din imprimanta color cu laser C410W, imprimanta multifuncțională color cu laser C460W, cu imprimare și capabilități de copiere și scanare, precum și imprimanta color cu laser C460FW multifuncțională, care le oferă utilizatorilor oportunitatea de a imprima, copia, scana sau a trimite documente prin fax.

Gama C410W a fost proiectată atât pentru casa, cât și pentru birou, fiind dedicată utilizatorilor care vor să imprime conținut folosind smartphone-ul. Aceste trei modele pot imprima până la 18 pagini pe minut (ppm) în alb-negru și patru pagini color pe minut.

“Cele mai noi soluții de imprimare dezvoltate de Samsung vin în sprijinul utilizatorilor, pentru ca aceștia să poată imprima fotografii și documente direct de pe telefonul lor. Lansarea pe plan local a noii game demonstrează angajamentul față de utilizatorii din România de le oferi cele mai recente inovații Samsung”, a declarat Daniel Brahnea Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.

Seria Xpress C410W se conectează wireless cu dispozitivele mobile pentru o imprimare rapidă, integrală și convenabilă. Utilizatorii pot imprima fotografii, documente, e-mail-uri și conținut web printr-o simplă conectare a smartphone-ului lor la imprimantă. Scanarea și trimiterea prin fax a documentelor sunt, de asemenea, ușor de realizat pentru că utilizatorii au posibilitatea de a sincroniza contactele de pe smartphone-urile lor cu imprimantele din noua gamă.

Datorită aplicației Samsung Mobile Print utilizatorii pot imprima orice, de la fișiere PDF, la documente Microsoft Office, cum ar fi foi de calcul Excel sau prezentări PowerPoint, direct de pe smartphone-urile lor.

Utilizatorii ale căror smartphone-uri nu beneficiază de tehnologia NFC sau care nu și-au instalat aplicația Samsung Mobile Print pe telefoanele lor, pot utiliza seria Xpress C410W, întrucât aceasta este compatibilă cu Google Cloud Print. Această soluție le permite utilizatorilor să imprime prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent.

În plus, utilizatorii de smartphone-uri Samsung GALAXY sau de device-uri din gama Galaxy Tab pot imprima imagini din galeria foto, din fișierele cu documente, de pe e-mail și pagini web.

Utilizatorii care își doresc să testeze noua gamă de imprimante pot veni sâmbătă, 31 august, la Băneasa Shopping City, la insula Samsung. Între orele 13:00 și 21:00 utilizatorii vor putea să testeze funcționalitățile noii game și să imprime fotografii direct de pe smartphone.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button