Going OutLife&Style

Beauty trends: Cat investesc romancele in epilarea definitiva

epilareIntr-o perioada de criza economica femeile din Romania investesc sume considerabile in tratamente de infrumusetare, printre care si epilarea definitiva. Nomasvello, unul din liderii mondiali în tratamente de epilare definitiva cu IPL, vorbeste de o cifra de afaceri de peste 1.000.000 de euro, in conditiile in care un singur centru atinge o cifra de afaceri de 85.000 de euro pe an.

Compania isi argumenteaza succesul prin faptul ca in luna august vor dechide alte doua noi centre, in Cluj si Bucuresti.

Nomasvello estimeaza ca intr-un singur centru, lunar, intre 10 si 30 de femei aleg sa investeasca in epilarea definitiva cu ajutorul tratamentelor IPL. Clientele merg la fel de frecvent si vara, dupa aducerea in Romania a tehnologiei Sun&Safe – epilare definitiva pe piele bronzata.

dana vlascianu_onlineInteresant este cum francizatul din Cluj deschide al doilea centru la o distanta de un an dupa prima investie in acest business, semn ca industria de infrumusetare este la fel de dezvoltata in provincie ca si in capitala.”

Dana Vlascianu, Manager General Nomasvello Romania

In Romania franciza Nomasvello a intrat in anul 2010 si in numai 2 ani a deschis 16 centre (Bucuresti, Pitesti, Craiova, Ploiesti, Galati, Bacau, Cluj, Baia Mare, Timisoara, Arad).

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button