GadgetTrends

Trending: Microsoft se alătură Apple şi dezvoltă un super ceas

Gigantul din IT Microsoft se alătură competitorilor Apple, Samsung şi LG în cursa pentru dezvoltarea unui smart watch. Potrivit jurnaliştilor Wall Street Journal, care citează surse aparţinând furnizorilor companiei americane, cercetătorii Microsoft lucrează la designul unui ceas cu ecran tactil.

La începutul acestui an, oficialii Microsoft le-au cerut furnizorilor din Asia să livreze componente pentru un posibil device care să aibă la bază ideea unui ceas inteligent. Potrivit surselor citate în articol, deja au avut loc întâlniri între producătorii asiatici şi echipa de cercetare a companiei din Redmond.

De altfel, Microsoft nu este străin de această tehnologie. Compania a colaborat anterior cu Fossil, un producător american de îmbrăcăminte şi accesorii, precum şi cu alţi producători de ceasuri, pentru a crea Smart Personal Object Technology (SPOT) – un ceas care poate fi conectat la un calcultator printr-un cablu.  Această tehnologie le permite utilzatorilor să fie la curent cu noutăţile despre vreme sau bursă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button