Parenting

Piața locală de cadouri oferite de Paște va atinge 600.000 de euro

Piața locală de cadouri oferite cu ocazia Sărbătorilor Pascale va atinge suma de 600.000 de euro, în acest an, iar companiile vor aloca bugete mai mici pentru darurile de Paște, pe fondul perioadei 1 – 5 mai, care va fi liberă, este de părere Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro.

În condițiile în care Sărbătorile Pascale vor avea loc, anul acesta, imediat după 1 mai și, luând în considerare faptul că perioada dintre această zi și data de 5 mai va fi liberă, majoritatea companiilor au preferat să aloce bugete mici sau medii pentru cadourile de Paște. Grupul FlorideLux.ro, care operează magazinele online www.floridelux.ro, www.cosuridelux.ro www.brazidecraciun.ro, www.coroane.ro, dar şi florăriile offline FlorideLux, estimează că tichetul mediu de comandă în mediul corporate va fi de 200 de lei, în timp ce persoanele fizice vor aloca până la 450 de lei pe cadourile de Paște.

Cu toate acestea, românii au devenit mai prevăzători cu acest tip de cumpărături și au înțeles că atâta timp cât comandă din timp, cu atât au acces la mai multe oferte speciale, iar stocul garantat.

In pofida realității economice a României de astăzi, în care este dificil de planificat din timp anumite achiziții, clienții au înțeles care sunt beneficiile acestui proces și au început să ceară informații, consultări sau oferte imediat după data de 15 martie”,

Marius Dosinescu, CEO FlorideLux.ro

În ceea ce privește vânzările realizate de magazinele online din grupul condus de Marius Dosinescu, acestea vor ajunge la 30.000 de euro și vor proveni în proporție de 40% de pe FlorideLux.ro, iar în proporție de 60% de pe CosurideLux.ro. De asemenea, potrivit acestuia, persoanele fizice preferă să cumpere aranjamente florale cu ocazia Paștelui, în timp ce companiile optează pentru coșurile cadou. Dosinescu mai spune că, anul acesta, coșurile de Paște au prețuri care pornesc de la 89 de lei și ajung la 479 de lei.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button