Going OutLife&Style

Trending: Crizal Transitions VII, lentilele care controlează lumina – o nouă inovaţie Essilor

Producătorul de lentile pentru ochelari Essilor România, lider mondial în fabricarea de lentile de ochelari, lansează cea mai recentă inovație în materie de optică medicală, lentilele fotocromatice Crizal Transitions VII.

Acestea înglobează cea mai performantă tehnologie de control al luminii, Chromea 7, și oferă o dublă protecție zi de zi: împotriva radiațiilor UV și împotriva luminii orbitoare a soarelui. Crizal Transitions VII sunt singurele lentile de ochelari care combat eficient atât pericolul expunerii la razele UV, cât și disconfortul resimțit de purtător la contactul cu lumina foarte puternică.

Aceste lentile își modifică culoarea, astfel încât să ofere o protecție perfectă în orice condiții de lumină, indiferent dacă sunt utilizate în aer liber sau în interior. Potrivit reprezentanţilor companiei, Crizal Transitions VII au cea mai rapidă viteză de reacție la variațiile de lumină din orice mediu: mai puțin de 60 de secunde, viteză de reacţie cu 30% mai rapidă în comparație cu lentilele fotocromatice obișnuite.

Tehnologia care stă la baza lentilelor Crizal Transitions VII, Chromea 7,  permite absorbția unui volum mare de lumină într-un timp foarte scurt, ceea ce face ca lentilele să fie utile în numeroase situații: de la practicarea sporturilor în aer liber până la activități obișnuite de zi cu zi. De asemenea, lentilele Crizal Transitions VII sunt potrivite pentru orice vârstă, inclusiv în cazul copiilor, și se pot monta pe orice tip de ramă de ochelari.

Essilor este cel mai mare producător de lentile de ochelari din lume și ocupă  locul 25 în Top 100 Forbes International al Celor mai Inovatoare Companii. Compania este implicată în proiecte de cercetare și dezvoltare, în designul, fabricarea și personalizarea lentilelor corectoare de înaltă calitate. Anual, Essilor alocă 150 de milioane de euro departamentelor de cercetare și dezvoltare în scopul de a aduce în mod continuu produse noi și eficiente pe piață. Fondată în 1972, compania franţuzească este prezentă în 100 de țări la nivel mondial. În România, Essilor este prezent din anul 2000, produsele sale fiind disponibile în magazinele de profil din toată țara.

Related Articles

One Comment

  1. Buna ziua!
    Din pacate trebuie sa va spun ca m-ati dezamagit cu ochelarii dvs.Am deja 3 perechi de ochelari de la dvs.ultima fiind crzal tranzition VII si nu se adevereste cu ceea ce spuneti.Activarea si dezactivarea se face mult mai tarziu, se murdareste repede,se curata greu si se aburesc foarte repede.Imi pare rau de banii dati pe acesti ochelari deloc confortabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button