TravelTrends

Travel Trends: Vizitează Las Vegas, Miami, New York, Toronto… cu până la 37% mai ieftin

las vegasBritish Airways lansează o nouă promoţie pentru oaspeţii săi care vor să călătorească cu stil către America de Nord şi Canada. Compania le oferă acestora reduceri de până la 37% pentru bilete dus-întors în cabina Club World (business). Promoţia este valabilă pentru bilete achiziţionate până pe 24 mai, pentru călătorii ce vor avea loc în perioada 1 iulie  – 31 august 2013.

Preţurile includ toate taxele, suprataxele şi sunt valabile la data publicării. Oferta este supusă unor Termeni si Condiţii şi este valabilă în limita locurilor disponibile.

destinatii BA

British Airways este o companie aeriană globală, care oferă servicii complete, având o reţea de rute ce acoperă peste 150 destinaţii din 75 ţări. British Airways operează de pe Terminalul 5 al Aeroportului Heathrow din Londra. Terminalul 5 este destinat în exclusivitate oaspeţilor companiei şi are o capacitate de peste 30 milioane de clienţi pe an.

British Airways are o reţea globală de rute, acoperind peste 150 destinaţii din 75 ţări. British Airways este una dintre cele mai mari companii aeriene internaţionale din lume, transportând anual aproximativ 36 milioane de pasageri în toată lumea. În august 2009, British Airways a sărbătorit 90 de ani de la înfiinţare.

În următorii cinci ani, British Airways va investi peste 5 miliarde de lire sterline in noi aeronave, upgradarea cabinelor şi a lounge-urilor, precum şi în noi tehnologii, menite să ofere clienţilor mai mult confort atât la bordul avioanelor, cât şi la sol.

British Airways a primit mai multe premii în cadrul ceremoniei Business Traveller Awards 2012, printre care titlul pentru Cea mai bună companie aeriană. De asemenea, British Airways a câştigat şi premiile pentru Cea mai bună companie aeriană pentru zborurile scurte, Cele mai bune servicii Business Class şi Cel mai bun program de fildelizare pentru clienţi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button