TravelTrends

Travel Trends: pachete turistice şi cursuri de yachting, direct din barcă

Echipa de Yachting Mercedes-Benz prin Tiriac AutoUn nou concept la Târgul de Turism al României 2014 – Pentru a atrage turiştii, LifeHarbour şi Romanian Yachting School oferă pachete turistice şi cursuri de yachting, direct din barcă.

Romanian Yachting School şi LifeHarbour invită participanţii la Târgul de Turism al României, ediţia din 13-16 martie 2014 – Romexpo, la workshop-uri pe teme de yachting. În cadrul acestor workshopuri, toţi cei înscrişi au şansa să câştige prin tragere la sorţi, cursuri de yachting gratuite.

LifeHarbour, singura marină privată din ţară care oferă o gamă completă de servicii: servicii hoteliere şi restaurant, cursuri de yachting, vânzare şi închiriere de ambarcaţiuni ale celor mai mari producatori mondiali, servicii portuare şi de cheiaj, organizarea unora dintre cele mai ample competiţii de yachting din ţară şi Romanian Yachting School, singura şcoală de yachting unde cursanţii pot aplica ceea ce învaţă pe un simulator de punte profesional, vă invită să participaţi la workshopuri în cadrul cărora, în mijlocul ambarcaţiunilor, se va discuta despre cum şi unde se poate face yachting în România şi despre moduri inedite de a petrece timpul liber sau vacanţele la mare.

În cadrul Târgului de Turism al României, ediţia primăvară 2014, marina LifeHarbour Limanu oferă pachete cu discounturi speciale speciale pentru servicii unice în România: taberele LifeKids pentru copii în care aceştia iau cursuri de caiac, yachting şi stand-up paddle şi se distrează în parcul acvatic Aquaglide www.aquaglide.net , un concept nou de parc-aventura pe apă, pachete de vacanţă pentru cupluri şi familie DUO Retreat şi DUO Week, care includ cazare în hotel pe malul apei, cu vedere la yachturi, demipensiune, ieşiri pe mare cu yachturi şi curs intensiv de sailing, pachete Delta Exploring la pensiunea Pike Inn din Delta Dunării.

Workshopurile vor avea loc la Târgul de Turism al României, 13-16 martie 2014, la Romexpo, la standul LifeHarbour, pavilion C4-C5, stand 49-54, în fiecare zi, între orele 15:00-16:00.

Sesiunile vor fi susţinute de Sorin Iorga, profesor în cadrul Romanian Yachting School, alături de care va fi prezent sâmbătă, 15 martie 2014 şi Lucian Mindruţă – Creative Marketing Manager Mediafax Group, pasionat de yachting, practicant şi participant la cele mai importante competiţii din yachtingul românesc.

Toţi cei care se înscriu la workshopuri, prin completarea datelor de pe voucherul oferit de organizatori la standul LifeHarbour, intră în tragerea la sorţi pentru câştigarea celor patru cursuri de yachting oferite gratuit.

Romanian Yachting School işi aşteaptă cursanţii doritori să aplice pentru brevet de conducere a ambarcaţiunilor de agrement, categoria C+D. Prima grupă începe cursurile din data de 24 martie 2014, iar a doua grupă pe 5 mai 2014.

Preţul unui astfel de curs este 500 Eur+TVA, însă toţi cei care se vor înscrie la Târgul de Turism al României, vor primi un discount de 40% – preţ 300 Eur+TVA.

O grupă este formată din maxim 20 de participanţi, iar locurile sunt limitate, având prioritate primii înscrisi. Cursul durează trei saptamani, de luni până joi, între orele 18:30-21:30. Participanţii sunt aşteptaţi la sediul şcolii din Mogoşoaia, Str. Chitila Padure nr 2 bis – showroom NauticLife.

Cursantii Romanian Yachting School au acces la platforma de e-learning de pe site, având suportul de curs şi foarte multe informaţii de teorie, utile pentru aprofundarea tuturor cunoştinţelor acumulate în clasă. De asemenea, participanţii au ocazia să aplice cele învţate pe un simulator de punte profesional. Partea de practică va fi programată după cele trei săptămâni de teorie şi se va desfăşura la marina LifeHarbour.

În 2014, marina LifeHarbour Limanu este co-organizator al Samsung Romania Cup, cea mai de amploare competiţie din yachtingul românesc, susţinută de Mediafax Group – www.romaniacup.ro

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button