Travel

Travel Trends: Namale Resort& Spa Fiji

namale fijiVisezi la o vacanţă de vis într-un peisaj care îţi taie răsuflarea? Vrei să fii răsfăţat şi să te bucuri de cele mai bune servicii? In this case, search no more!

de Oana Coşman

Boutique resortul Namale Resort&Spa aflat pe coasta nord-estică a arhipelagului Fiji este exact ceea ce cauţi (recent, această destinaţie a primit premiul Traveler’s Choice Award in Luxury). Găzduit de Vanua Levu, a doua cea mai mare insulă a arhipelagului, Namale este sinonimul perfect al discreţiei şi al bunului gust. Cele 19 căsuţe construite în stil tradiţional au un farmec aparte (fiecare cameră este unică), romantic, care te face să te simţi ca într-o continuă lună de miere.

Dacă te-am convins să te laşi răsfăţat o săptămână aici, trebuie să ştii că resortul dispune de un spa tradiţional, un teren de golf, două piscine imense – pe lânge cele private ale vilelor, un teren de baschet sau jacuzzi.

Luxul se îmbină cu elementele tradiţionale şi în restaurantul Bure Levu, construit într-o bure, după cum spune şi numele său (în traducere, bure înseamnă cabană din lemne şi paie). Papilele gustative vor fi încântate de specialităţile din peşte sau fructe de mare şi de cele mai fine şampanii.

Detalii despre ofertele şi pachetele resortului pe http://www.namalefiji.com/packages.php

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button