Life&Style

AFI Palace Cotroceni susţine “Ora Pământului” şi stinge luminile sâmbătă

ora pamantuluiCentrul comercial AFI Palace Cotroceni se alătură campaniei “Ora Pământului”, o mişcare care a luat amploare la nivel global, și stinge luminile timp de o oră, sâmbătă, 23 martie. 

de Oana Coşman

“AFI Palace Cotroceni își arată susținerea față de mișcarea de conștientizare a populației față de problemele mediului înconjurător prin tragerea unui semnal de alarmă asupra efectelor negative generate de un comportament iresponsabil. Astfel, luminile din mall vor fi stinse timp de o oră între 20:30 și 21:30”, au declarat reprezentanţii mall-ului bucureştean.

AFI păstrează tendinţa începută anul trecut şi se implică în această campanie menită să aducă un grad mai mare de conştientizare asupra efectelor pe care omul şi activitatea sa le are asupra mediului.

În intervalul anunțat, luminile din AFI Palace Cotroceni vor fi ajustate la o intensitate scăzută astfel încât activitatea vizitatorilor să nu fie perturbată în niciun fel.

“Ora Pământului” este o campanie unică în istorie desfăşurată la nivel global care a luat amploare în fiecare an, reuşind în 2010 să atingă circa 1,3 miliarde de susținători din 128 de ţări.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button