Life&StyleTravel

Travel Trends: Grace Santorini Hotel

santorini_gracePentru că sărbătorim Ziua Naţională a Greciei, hotelul hot al zilei este unul amplasat pe una dintre cele mai frumoase insule ale Eladei: Santorini. Aşa că, dacă în acest an v-aţi planificat o vacanţă romantică, în mod clar Grace Santorini trebuie să fie unul dintre hotelurile de pe short list!

de Oana Coşman

Una dintre bijuteriile insulelor greceşti, acest boutique hotel de lux cu doar 20 de apartamente a fost inclus în lista Tatler 2011 a celor mai bune hoteluri din lume şi în Gold List-ul pe 2012 al revistei de travel Conde Nast.

Designul hotelului, realizat de atelierul Divercity Architects din Atena, este creat astfel încât proprietatea să se îmbine perfect cu geografia unică a locului. Grace Santorini este amplasat în Imerovigli, în partea de nord-vest a insulei, iar turiştii se pot bucura de frumoasele apusuri de deasupra Mării Egee.

Această proprietate unică din punct de vedere arhitectural pune la dispoziţia oaspeţilor apartmente care îmbină perfect luxul, un stil de viaţă cosmopolit şi frumuseţea naturală a insulei Santorini.

Din aprilie 2012,  Grace Santorini are un nou apartament cu o suprafaţă ce 400 de metri pătraţi  – este cel mai mare apartament de care dispune resortul. “The Villa” îţi ia răsuflarea din mai multe motive: oferă o privelişte neasemuită asupra Caldera (una dintre minunile naturii, Caldera, sau “căldare”, a fost formată acum 3.500 de ani printr-o erupţie vulcanică masivă), are propriul SPA, dispune de piscină proprie, bucătărie şi terase.

Pentru detalii şi rezervări, vizitaţi http://www.santorinigrace.com/reservation-and-rates.php

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button