Life&StyleTravel

Travel Trends: Daios Cove Luxury Resort&Villas, Creta

DC_Overview_23Rămânem fideli frumoasei Elade şi mergem de astă dată pe ţărmurile Cretei, cea mai mare dintre toate insulele Greciei şi cea de-a cincea cea mai mare insulă din Marea Mediterană. Aici, în apropiere de oraşul AgiosNikolaos, întâlnim o oază de linişte, un adevărat paradis terestru: Daios Cove LuxuryResort & Villas.

de Oana Coşman

Amplasat pe un deal cu vedere la golful său privat, în partea de nord-est a insulei Creta, Daios Cove este combinaţia perfectă între arhitectura insulei şi designul modern. Resortul pune la dispoziţia turiştilor 165 de piscine private cu apă de mare, un centru spa de 2.500 metri pătraţi şi camere de lux, cu vedere spectaculoasă la golf şi la mare.

Camerele, apartamentele şi vilele individuale (300 de camere în total) de la Daios Cove sunt concepute elegant şi oferă zone spaţioase de living şi baie din marmură cu o cadă separată şi duş cu efect de ploaie. Facilităţile includ acces gratuit la internet Wi-Fi, TV cu ecran plat, cu acces iPod, meniu de perne personalizat şi aparat de cafea/ceai.

Veţi putea lua micul dejun la Pangea în timp ce priviţi apele cristaline ale golfului, o adevărată delectare a tuturor simţurilor. Seara, restaurantul se transformă într-un bazar cu mâncăruri internaţionale, cu numeroase seri tematice internaţionale. Restaurantul Greek Tavern este situat pe malul şi vă puteţi delecta cu specialităţi locale şi peşte proaspăt în fiecare zi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button