Gadget

Tranzacționați online? Upgrade Saxo Trader pentru iPhone și iPad

trading-onlineSaxo Bank, o bancă specializată în investiții și tranzacții online multi-asset, a dezvoltat un upgrade semnificativ al aplicației SaxoTrader pentru iPhone și iPad. Aceasta permite o tastatură de tranzacționare customizabilă și noi funcționalități grafice.

de Oana Coșman

Potrivit oficialilor instituției, tastatura configurabilă de tranzacționare facilitează clienților plasarea ordinelor și administrarea ordinelor și pozițiilor deschise. Tastatura include și un meniu dropdown care permite selectarea rapidă a unor cantități definite de client. Capabilitățile grafice pentru aplicație au fost îmbunătățite: grafice full screen și posibilitatea de a selecta perioada, apoi, odată perioada selectată, putem folosi funcționalitatea zoom, ca în orice aplicație grafică pentru iPhone și iPad.

“În condiții de piețe extrem de volatile, acuratețea și viteza sunt vitale când plasezi un ordin sau administrezi poziții” Jesper Brigsted Laursen, Product Manager al aplicațiilor mobile de tranzacționare la Saxo Bank

SaxoTrader pentru iPhone și iPad furnizează o varietate considerabilă de conținut gratuit despre piețele financiare, cum ar fi știri, analize, video bloguri, comentarii, cercetare, calendar financiar, cotații și grafice pentru peste 13.000 de instrumente. Utilizatorii pot deschide un cont test chiar din aplicație și pot începe să tranzacționeze pentru 20 de zile pe un cont simulat. Clienții existenți Saxo Bank pot folosi secțiunea de tranzacționare a aplicației pentru a-și verifica starea contului, a plasa sau anula ordine și a tranzacționa toate produsele Saxo Bank.

Saxo Bank le permite clienţilor să tranzacţioneze instrumente valutare (FX), CFD-uri, ETF-uri, acţiuni, contracte Futures, opţiuni şi alte instrumente derivate prin intermediul a trei platforme de tranzacţionare; platforma pe bază de browser SaxoWebTrader, platforma care poate fi descărcată SaxoTrader şi SaxoMobileTrader, o platformă pentru telefonul mobil. Platformele sunt disponibile în peste 20 de limbi, direct de la Saxo Bank sau prin intermediul unuia dintre clienţii instituţionali ai băncii. 

White label reprezintă pentru Saxo Bank o zonă de business importantă şi presupune personalizarea şi crearea de mărci pentru platformele de tranzacţionare  pentru alte instituţii financiare şi brokeri. Saxo Bank are peste 120 de clienţi white label şi deserveşte mii de clienţi retail în peste 160 de ţări. Saxo Asset Management a fost lansat în 2009 pentru a deservi segmentul investitorilor bogaţi şi, de atunci, şi-a triplat volumul bunurilor pe care le gestionează. Saxo Bank are sediul în Copenhaga şi birouri în Australia, Cehia, Franţa, Grecia, Italia, Japonia, Olanda, Singapore, Spania, Elveţia, Marea Britanie şi Emiratele Arabe Unite.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button