Gadget

GALAXY Note 8.0, noua tabletă de 8 inci de la Samsung

GALAXY Note 8.0_1Samsung a anunțat lansarea în premieră mondială a unei tablete de 8 inci, GALAXY Note 8.0. Începe astfel o nouă eră a tehnologiei inteligente Note, gata să împrospăteze segmentul tabletelor de dimensiuni medii, ale cărei baze au fost puse de Samsung în 2010.

de Marian Craciun

Oferind o performanță multimedia de neegalat cu ajutorul unui ecran compact, care poate fi ținut într-o singură mână, GALAXY Note 8.0 deține puterea și tehnologia avansată necesare evoluției experienței de folosire a tabletelor. În același timp, asigură utilizatorilor un nou nivel de eficiență multi-tasking. Sistemul S Pen inteligent îmbină cele mai recente inovații cu ușurința folosirii unui stilou pe hârtie, pentru a crea o experiență mobilă sofisticată ce va îmbunătăți stilul de viață al utilizatorilor activi.

„În 2010, lansarea primului Samsung GALAXY Tab cu ecran de 7 inci a deschis un nou capitol în industria mobilității. Acum, cu aproape trei ani mai târziu, Samsung continuă să dezvolte sectorul care îndeplinește cerințele vieții moderne”, a declarat JK Shin, președintele diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. „GALAXY Note 8.0 împrospătează această categorie, realizând fuziunea perfectă între portabilitate și productivitate, rezultatul fiind o soluție de pionierat care îmbunătățește și îmbogățește viețile noastre de zi cu zi, fie la locul de muncă fie în timpul liber”, a adăugat Shin.

În centrul soluțiilor inovatoare ale GALAXY Note 8.0 stau funcții benefice, inclusiv opțiuni multi-window pentru împărțirea ecranului portabil de 8 inci, acces la un număr de aplicații live, dar și o nouă generație S Pen inteligent. Note 8.0 oferă acces la o suită de șabloane S Note și instrumente pentru crearea, editarea, gestionarea și partajarea documentelor de zi cu zi, iar tehnologia „reading mode” a Samsung va permite utilizatorilor să se bucure de cărți electronice la rezoluție optimizată, dar și de apeluri video și de voce*. În plus, numeroase servicii noi și de conținut sunt deja instalate pentru utilizatori fără niciun cost suplimentar, incluzând, pentru prima dată pe tableta Samsung GALAXY, aplicațiile Flipboard și Awesome Note.

Un jurnal inteligent pentru o viață activă

Subțire și suficient de compactă pentru a deveni însoțitorul perfect pentru o viață activă, GALAXY Note 8.0 aduce performanțe și funcționalități deosebite pentru a veni chiar și în sprijinul celor mai exigenţi utilizatori. Conceput pentru a stoca și gestiona datele personale și profesionale în mod eficient, dispozitivul oferă utilizatorilor instrumentul de organizare perfect.

GALAXY Note 8.0_2 GALAXY Note 8.0_3Template-urile Practical S Note și aplicația S Planner oferă ajutor pentru gestionarea sarcinilor de zi cu zi, inclusiv a notițelor din întâlniri, listelor de sarcini și chiar a textelor introduse în jurnalul personal. Tot conținutul poate fi introdus și actualizat până la cele mai mici detalii datorită evoluției Samsung S Pen. Posibiltatea de conversie Handwriting-to-Text oferă precizie sporită, iar instrumentele avansate de productivitate care pot recunoaște formule și forme sunt acum disponibile la simpla apăsare a S Pen-ului.

Conținut nou și servicii

GALAXY Note 8.0 este prevăzut cu conținut pre-instalat, precum serviciul Chat-On, ce oferă mesagerie instant și chat în grup în formate multiple – imagini, video, voce, contacte – pentru o comunicare simplă, plăcută. Awesome Note, o aplicație integrată, care este introdusă pentru prima dată pe tabletele Android odată cu lansarea Note 8.0, oferă multiple modalități de a lua notițe, inclusiv Memo, Jurnal și liste Must-remember. Datorită Flipboard, știrile, noutățile din rețele sociale și alte fluxuri sunt livrate într-un format elegant și ușor de manevrat. Flipboard a dezvoltat o versiune personalizată a aplicației sale exclusiv pentru Samsung, care permite utilizatorilor să folosească funcția de hover a S Pen-ului și să vizualizeze un preview al articolelor. De asemenea, Smart Remote oferă o telecomandă universală și un ghid de programare ce permite utilizatorilor să o gestionare fără cusur a vizionării de filme și de emisiuni TV.

O nouă eră a inteligenței S Pen

Optimizat pentru a ajuta creativitatea personalizată, Samsung S Pen a evoluat pentru a crește gradul de utilizare de zi cu zi și de a spori exprimarea prin creație. Încorporat în tabletă, S Pen este o extensie a GALAXY Note 8.0. Înlăturarea S Pen din dispozitiv va lansa automat funcții inovatoare, cum ar fi Pen Detection, care va propune meniuri adaptate, și Page Buddy, o caracteristică ce va activa intuitiv ecranul S Note cel mai recent modificat.

Tehnologia S Pen este acum atât de avansată încât nici nu mai este necesară atingerea ecranului. Cu Air View, S Pen trebuie doar să fie mișcat de-asupra ecranului vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor și a întâlnirilor din S Planner, nefiind necesară deschiderea fișierelor sau a aplicațiilor. S Pen Gesture permite editarea și decuparea ușoară a imaginilor și a conținutului, în timp ce Paper Artist și Photo Note oferă posibilitatea unei personalizări artistice a fotografiilor.

În plus, pentru prima dată în categoria GALAXY NOTE, utilizatorii au posibilitatea de a folosi S Pen pentru a controla fizic meniul/ butoanele de întoarcere de pe dispozitiv cu ajutorul tehnologiei WACOM.

Maximizarea consumului în masă a multimediei

Multi-tasking-ul creativ adus de GALAXY Note 8.0 nu implică niciun efort din partea utilizatorilor, datorită Dual View, care permite utilizarea unui ecran multi-funcțional. Împărțirea display-ului prin intermediul Dual View permite o funcționare optimă a unor aplicații diferite, cum ar fi lansarea S Note pe ecranul browser-ului și editarea conținutului.

Multi-tasking-ul a fost extins și pentru apelurile telefonice*. Nota Pop Up permite utilizatorilor să acceseze S Note în orice moment pentru a ține evidența acțiunilor-cheie, iar Pop Up Video asigură navigarea pe internet în timp ce utilizatorul este pe chat.

Partener perfect de info-divertisment

Prevăzut cu caracteristici pentru a captiva, a distra și a entuziasma, GALAXY Note 8.0 susține nevoile practice, de zi cu zi, ale utilizatorilor. „Reading Mode” transformă GALAXY Note 8.0 în e-book reader, oferind condițiile optime de lectură. Note 8.0 poate fi transformat chiar și într-o telecomandă universală cu Smart Remote, pentru gestionarea perfectă a televizorului, boxelor și playerelor DVD și Blu-ray.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button