BusinessCompanii

TotalPR va face comunicare şi branding pentru ABC Data România

abc data roABC Data România, subsidiara locală a grupului polonez ABC Data, cel mai mare distribuitor IT din Europa Centrală și de Est, este cea mai nouă companie intrată în portofoliul agenţiei de relaţii publice TotalPR.

TotalPR continuă astfel consolidarea portofoliului de clienți din domeniul IT&C, ABC Data fiind cea de-a treia corporație multinațională care, pentru lansarea pe piața din România, alege serviciile agenţiei pentru gestionarea comunicării și crearea unui brand local.

Contractul este valabil pe o perioadă de un an, iar campania de comunicare a fost lansată începând cu această lună, odată cu conferința de presă ce a anunțat deschiderea operațiunilor ABC Data pe piața locală.

„Odată cu intrarea directă în România, am dorit să avem alături un partener de încredere, care să ne ajute să dezvoltăm brand-ul ABC Data pe piața locală. Având în vedere experiența specialiștilor TotalPR în zona de IT și acțiunile de PR propuse de aceștia pentru viitor, suntem convinși că vom avea o colaborare de succes”, a declarat Monica Crinu, Marketing Specialist ABC Data România.

TotalPR va furniza, astfel, servicii de consultanţă în branding şi media relations pentru ABC Data România în direcţia comunicării corporate în media naţională şi locală.

Cosmin Mare_, General Manager To talPR„Ne bucurăm că echipa ABC Data a ales agenția noastră pentru comunicarea pe piața din România și că astfel am adăugat în portofoliu cel mai mare distribuitor IT din regiune. Avem încredere că împreună vom realiza proiecte frumoase și că ABC Data va deveni în scurt timp un brand de renume pe piața locală”, a declarat, la rândul său, Cosmin Mareş, General Manager TotalPR.

Acesta a subliniat, de asemenea, că încheierea parteneriatului cu ABC Data România consolidează portofoliul agenției în zona clienţilor din domeniul IT&C, care în prezent numără peste 10 companii naționale și internaționale, lidere în domeniul lor de activitate.

Agenţia TotalPR şi-a început activitatea în 2009, câştigând conturi din domeniul IT&C, pentru ca în perioada următoare să îşi completeze portofoliul cu conturi din piaţa de Construcţii & Amenajări interioare, dar şi din zona de Retail.

În acest moment agenţia este specializată pe consultanţă în branding, comunicare şi PR, echipa fiind formată din profesionişti care propun, produc şi transmit mesajele clientului pe multiple canale, online şi offline.

Din portofoliul TotalPR fac parte companiile Ariston Thermo, Lasselsberger, Saint Gobain, Sika, Symmetrica, Kuma, Chic Ville, Global City, Hornbach, Accace, Cluj IT Cluster, Endava, EuroGsm, foodpanda, FlorideLux, Interactive Intelligence, iQuest, Netopia mobilPay, Romsys, SAP România, Zitec.

ABC Data Capital Group este un distribuitor IT de top din Europa Centrală și de Est. Compania are operaţiuni directe de afaceri în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România, Lituania, Letonia, Estonia, Ungaria și Germania. Cu peste 20 de ani de experienţă în distribuţia de hardware, software, electronice și electrocasnice, Grupul pune la dispoziţia partenerilor săi unul dintre cele mai complexe portofolii de pe piaţă: 56.000 de produse de la peste 300 de producători.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button