BusinessInvestitii

Total Post își extinde rețeaua şi deschide noi puncte de lucru în 31 de orașe

Total Post își extinde rețeaua de distribuție, de la 1 mai,  în 31 de noi localități și își lărgește echipa cu 180 de angajați. Dispeceratele nou deschise se află în județele Ilfov, Argeș, Galați, Buzău, Ialomița, Olt, Covasna, Brașov, Dâmbovița și Vâlcea.

Total Post a furnizat în 2012 servicii poștale cu o valoare de peste 35 milioane lei, reprezentând o triplare a cifrei de afaceri comparativ cu 2011 – 11 milioane lei. În același timp, numărul clienților care folosesc rețeaua Total Post a fost în creștere cu 60% față de 2011, ajungând în 2012 la peste 200 de companii.

Așa cum ne așteptam, liberalizarea pieței a dus nu numai la o creștere a concurenței, dar și la organizarea unui număr destul de mare de licitații ale companiilor private pentru servicii poștale. Total Post a reușit să semneze două contracte importante cu clienți din zona utilităților și telecom, generând o creștere a volumului anual de plicuri distribuit cu 17 milioane expedieri. Procesul de extindere a operațiunilor va determina angajarea a 180 de noi de poștași, astfel că echipa Total Post va crește cu aproximativ 20%”

Dan Roșu, director de dezvoltare Total Post.

Printre clientii companiei se numără UPC, BCR, CEC Bank, UniCredit Tiriac Bank, Apa Nova București sau NextGen Communications. În 2012, compania a livrat 43 milioane scrisori, cu o creștere de peste patru ori față de 2011 și se așteaptă ca anul acesta să ajungă la 55 milioane livrări.

Total Post operează pe segmentul poștei de scrisori, oferind serviciile aferente acestui sector: expedieri înregistrate și neînregistrate, servicii conexe traficului poștal (tipar, servicii financiare). Compania a fost fondată la sfârșitul anului 2009 și, în mai puțin de 3 ani, a reușit să formeze o echipă de peste 1.000 de angajați pentru activitatea curentă și 600 de colaboratori pentru proiectele punctuale, de anvergură. Domeniile din care provin cei peste 200 de clienți Total Post sunt cu precădere utilitățile, comunicațiile și instituțiile financiare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button