GadgetTrends

Tehnologia vine în stațiile OMV

omvO nouă campanie promoţională a fost lansată în staţiile de alimentare OMV din România: 15 gadget-uri la modă, de la ceasuri inteligente şi brăţări de fitness, până la aparate medicale, pot fi achiziţionate la prețuri reduse cu până la 60%, în schimbul punctelor bonus primite la efectuarea de cumpărături în stații.Campania promoțională se desfășoară, în exclusivitate în România, în perioada 17 noiembrie 2014 – 15 februarie 2015, în toate stațiile OMV.

„Produsele din promoţia OMV sunt destinate unui stil de viață modern și dinamic, mereu în pas cu ultimele tendințe tehnologice. Astfel, ne bucurăm că prin această campanie promoțională reușim să venim în întâmpinarea clienților noștri «în mișcare» cu soluții tehnologice de ultimă generație, menite să le facă viața mai interactivă”

Adrian Nicolaescu, Retail Manager OMV Petrom Marketing

În cadrul campaniei, pentru orice tranzacție în valoare de minimum 40 de lei din staţiile OMV clienţii vor primi puncte bonus, achiziția de carburanți premium OMV MaxxMotion 100 și OMV MaxxMotion Diesel dublând punctele. Punctele bonus se vor acorda sub forma unor autocolante, cu care acștia vor putea cumpăra produse la preţ redus,de exemplu:

  • Smartwatch MyKronoz Zewatch: 15 puncte bonus şi 239,99 lei (40% reducere)

Rămâi conectat la telefon prin Bluetooth SmartWatch (preluare apeluri, citire SMS) și monitorizează-ți în timp real activitatea (pașii efectuați, distanța parcursă și orele de somn) cu ajutorul unui accelerometru pe 3 axe.

  • Smartwatch iHealth Wireless: 10 puncte bonus şi 175,99 lei (35% reducere)

Indiferent de nivelul tău de fitness, păstrezi evidența activității tale zilnice cu acest dispozitiv care poate fi purtat la încheietura mâinii, ca un ceas, sau pe șold cu clema. Acesta funcționează non-stop pentru a vă oferi cele mai bune perspective asupra pașilor efectuați, caloriilor arse și distanței parcurse.

  • Baterie extetrnă Noontec: 10 puncte bonus şi 99,90 lei (50% reducere)

Compatibilă cu 99% dintre smartphone-uri, 5000 mAh, dimensiune 109x65x14 mm.

  • Dispozitiv iHealth Wireless de monitorizare a tensiunii arteriale: 10 puncte bonus şi 233,99 lei (35% reducere)

Confortul, fiabilitatea și stilul au fost toate ambalate în acest aparat mic și ușor de utilizat pentru monitorizarea tensiunii arteriale, la încheietura mâinii. Cu tehnologia avansată „motion-sensor”, puteți fi siguri că veți obține cele mai precise rezultate, fie că sunteți acasă sau în deplasare.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button