BusinessCompanii

TECHNO OFFICE mizează pe o creştere cu 30% a vânzărilor în 2015

Iuliana Carata, General Manager Techno Office
Iuliana Carata, General Manager Techno Office

Techno Office, unul dintre principalii jucători ai  pieţei locale de furnizori de soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, estimează pentru anul în curs o creștere cu 30% a vânzărilor până la peste 3 milioane de euro, comparativ cu 2014, şi, de asemenea, a numărului de proiecte realizate.

Înfiinţată în 2008, Techno Office oferă soluţii complete, de la consultanţă până la amenajarea efectivă a spaţiului de lucru, iar în ultimii ani compania s-a ocupat de amenajarea birourilor pentru multinaţionale precum JTI, Genpact, Philip Morris, Volvo, Gothaer sau GDF Suez.

„Încă de la înfiinţare, fiecare an a adus creşteri considerabile ale cifrei de afaceri, în ciuda mediului economic nu foarte favorabil, mai ales din perioada 2008 – 2010. Tocmai din acest motiv, pentru 2015, mizăm pe un avans cu 30% al vânzărilor, mai ales în contextul în care observăm o dezmorţire a investiţiilor realizate de companii în reamenajarea spaţiilor sau în relocări”, a declarat Iuliana Carata, General Manager Techno Office.

Aceasta a mai adăugat că un impact pozitiv în business îl va avea nu doar creşterea apetitului companiilor pentru relocare ci şi revenirea construcţiilor pe segmentul office şi finalizarea proiectelor de acest tip.

Potrivit reprezentantei companiei, în 2014 Techno Office a realizat peste 100 proiecte şi a livrat, în total, peste 10.000 mii de produse, dintre care 1.500 mese de lucru, 1.000 de spaţii de depozitare şi peste 5.000 de scaune.

În ceea ce privește împărţirea business-ului Techno Office din punct de vedere geografic, Iuliana Carata a menționat că 90% dintre proiectele realizate de companie sunt in zona Capitalei, restul de 10% în provincie, unde Cluj-Napoca se află pe prima poziţie.

„De-a lungul anilor, am dezvoltat proiecte cu diferite categorii de clienți, de la corporații multinaționale, până la mici întreprinzători locali, reușind să impunem în fiecare locație un standard ridicat de calitate și confort și să transformăm spațiile de birouri în medii de lucru în care angajații să se simtă bine și să lucreze eficient”, a adăugat  Iuliana Carata.

80% din produsele Techno Office, importate din Germania şi Italia

În acest moment, Techno Office este reprezentant oficial pentru treisprezece dintre cele mai cunoscute firme producătoare de mobilier pentru birouri la nivel mondial, iar compania se află într-un proces continuu de diversificare a gamei de mobilier și accesorii pentru amenajarea spațiilor de birouri.

Referitor la produsele distribuite de către Techno Office, Iuliana Carata a declarat că 80% dintre acestea sunt importate din țări precum Germania și Italia, iar restul sunt achiziționate de pe piața locală.

Printre cei mai importanți producători din piața internațională care se regăsesc în portofoliul companiei se numără About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi și Emmegi. La acestea se adaugă și Haworth pentru care Techno Office este dealer exclusiv în România.

Înființată în 2008, TECHNO OFFICE este o companie cu capital mixt, deţinută de Iuliana Carata şi Marco Magnani. TECHNO OFFICE oferă soluții complete pentru amenajarea spațiilor de birouri, de la consultanţă până la implementarea proiectului. TECHNO OFFICE s-a dezvoltat continuu și și-a diversificat gama de produse completând-o cu servicii de cea mai buna calitate, devenind astfel un furnizor complet și complex.

În România, compania este importator exclusiv al brandului Haworth şi oferă produse si sub alte branduri precum About Office, Styleoffice, Sitland, Metalmobil, Luxy, Caimi și Emmegi.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button